Algemeen

Marvel-fans in de war na zien onthullende trailer 'Morbius'

Wat betekenen al die connecties?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Met slechts twee beelden heeft de trailer van de Marvel-film Morbius van Sony Pictures het hele Marvel Cinematic Universe een andere invulling gegeven. De beelden laten namelijk niet alleen zien dat Michael Keatons Adrian Toomes / Vulture uit Spider-Man: Homecoming een rol heeft, maar ook het Spider-Man pak van Tobey Maguire's Peter Parker uit de Spider-Man films van regisseur Sam Raimi duikt op.

Het gevolg is dat veel fans even niet meer weten waar het allemaal naar toegaat. Via Twitter worden er heel wat vragen gesteld. Dat Sony's Marvel Universe nu onderdeel is van het Marvel Cinematic Universe mag duidelijk zijn. Maar waarom nu opeens ook Maguire's Spinnemans?

Nieuwe weg voor Spider-Man
Knoop het succes van de animatiefilm Spider-Man into the Spider-Verse uit 2018 en de eerdere uitspraken van producent Amy Pascal aan elkaar en je hebt waarschijnlijk het antwoord. Sony gaat aan de slag met een live action Spider-Verse en er wordt gebruik gemaakt van de multiversums die in Phase 4 van het MCU een grote rol gaan spelen.

In 2017 zei producent Pascal - tot ongenoegen van Marvel-baas Kevin Feige - dat de Marvel-films van Sony zich in dezelfde wereld zouden afspelen als het MCU, alleen op andere plaatsen. En op één van die plaatsen moeten we uiteraard vroeg of laat de Sinister Six tegenkomen.

Hieronder een reeks online reacties die duidelijk maken dat de Marvel-fans op zoek zijn naar antwoorden, en deze ook hier en daar vinden.
13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

Heerlijk hoe iedereen loopt te zeiken over die gebruikte afbeelding van Sam raimi spiderman. Denken ze nou e ht dat hier voor Geen ene meter over is nagedacht?? Kom op, we weten toch allemaal waar dit heen gaat!! Een spiderman mulitverse. Ik ben oprecht zo f@*king benieuwd

Chrischzz

Avatar

Ik las op twitter ook dat het niet eens zozeer het pak is van Toby, maar dat het wel Holland is op basis van een pak uit 1 van de games ofzo.

Guyon2002

Avatar

@Chrischzz in de Spider-Man game uit 2018 (exclusief voor de Playstation 4) hebben ze altijd afbeeldingen van Spider-Man als laadscherm met het pak dat je op dat moment draagt. Deze muurschildering van Toby's Spider-Man is exact hetzelfde als een van de laadschermen voor het Raimi pak in de game

Rafael11

Avatar

Ik ben ook wel benieuwd waar het heen gaat. Laat de Sinister Six maar komen!

Sunspot

Avatar

Zou wel vet zijn om Tobey Maguire's Spiderman terug te zien, blijft toch de beste Spiderman, hoe hij hem speelt, fysiek, alles, dat pak ook.

Let's do it!! :D

Artificialis

Avatar

Willekeurige reacties op Twitter zijn volgens mij geen representatieve weergave van wat mensen statistisch gezien vinden. Dat er bij deze aandachtstrekkers 'verwarring' zou zijn ontstaan is echt hun probleem. Zo ingewikkeld is het allemaal niet hoor.

Als het trouwens daadwerkelijk richting een multiverse zou gaan, haal dan maar meteen Alfred Molina terug als Dr. Octavius. Ik zie niet in wie dat leuker zou kunnen spelen dan hij dat heeft gedaan. Als het lukt om J. Jonah Jameson terug te halen als J.K. Simmons..

Sunspot

Avatar

^

Zou vet zijn, dat hij het op een of andere manier overleefd heeft.

Ziet er ook nog goed uit om he tte doen denk.

RyaneWaldu

Avatar

Herinner me nog dat ik samrami s suit het enige vond dat miste aan de game
Nu is dat het enige dat de Spiderverse weerhoudt om een succez te worden want nostalgie werkt wel degelijk

Popcultuurfreak

Avatar

Chrischzz, Tom Holland zit niet in Spiderman games. Niet de grote in ieder geval. ZIjn kostuum wel.

ThysRomani

Avatar

Op die wildplak staat "Murderer" geschreven. Oftewel een follow-up op de end credits van Far from Home. Oftewel Tom Holland.

Goku32

Avatar

Ik denk dat dit de rol is die op ze lijf is geschreven om te spelen. Want de joker was niks voor hem. Maar denk dat deze film gaat floppen. Want bijna niemand kent deze villian

Goku32

Avatar

Sunspot voornamelijk in deel 3 ja Tobey, daar was hij zo slecht vind ik. Niet de beste spiderman in mij ogen wel de eerste op het grote doek

Blablazer

Avatar

He de beste Spiderman die van Sam Raimi geen Ironboy voor de PG13.

NieuwsFilm

meest populair