Gerucht: Nieuwe 'James Bond'-acteur bekend?

Gerucht: Nieuwe 'James Bond'-acteur bekend?

De producenten lijken de opvolger van Daniel Craig eindelijk te hebben gevonden.

De producenten van James Bond hebben hun missie om de opvolger van Daniel Craig te vinden mogelijk volbracht. Volgens de Britse tabloid The Sun hebben de makers een nieuwe favoriet. Opvallend is dat de naam van deze jonge acteur al jaren wordt genoemd.

Bekijk de afbeelding
Wordt James Norton (Little Women, The Trial of Christine Keeler) de nieuwe James Bond? The Sun vermoedt van wel. De 34-jarige Brit zou al langer op het netvlies van Bond-baas Barbara Broccoli staan, en nu haar favoriet zijn. De naam van Norton gonst dan ook al jaren in de rondte. Zo werd zijn naam in 2016 ook al genoemd.

'Perfecte Bond'
"James was al langer in de picture voor de rol, maar tot vier maanden geleden waren er nog geen concrete stappen gezet", vertelt een insider in The Sun. "Eind vorig jaar hebben er verschillende meetings plaatsgevonden, waarbij hij ook de rol heeft uitgeprobeerd".

Volgens de bron voldoet Norton aan alle eisen om de rol van 007 te kunnen spelen. "De producenten willen per sé een Brit en James voldoet aan alle eisen. Hij is lang, knap, fit en ziet er fantastisch uit in een smoking".

The Sun denkt dat de nieuwe acteur na de première van No Time To Die bekend wordt gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair