Algemeen

Zet Robert Downey Jr. nou de deur op een kier voor een terugkeer van Iron Man?

De acteur wil zich liever richten op andere projecten.

door Jeffrey Kouters om 16:40 in Algemeen
Robert Downey Jr. nam met Avengers: Endgame afscheid van het Marvel Cinematic Universe, het filmuniversum dat hij met Iron Man lanceerde. Downey is dan ook onlosmakelijk verbonden met de Marvel-films. Bestaat er misschien een kans dat we hem ooit nog terugzien?

"Voor mij is het oppakken van de draad geen optie", vertelt Downey Jr. in een recent interview met Joe Regan. "Voor mijn gevoel heb ik alles met dat personage gedaan wat ik kon doen", legt hij uit. Toch laat hij de deur op een kleine kier staan. "Marvel zou met een superovertuigend argument moeten komen [om mij anders doen te laten besluiten] en een terugkeer zou een logisch gevolg van een reeks gebeurtenissen moeten zijn", legt hij uit. Daarnaast wil Downey zich liever focussen op andere klussen, zegt hij.

Niets definitief
Downey Jr. behandelt de vraag of hij nog eens in het pak van Iron Man zou willen kruipen dus voorzichtig. Ook in een interview met TODAY antwoordt hij erg genuanceerd. "Ik weet het niet zeker. Zijn we aan het onderhandelen nu?" grapt hij. "Ik ben blij met de manier waarop mijn verhaal is afgerond. Daar ben ik erg dankbaar voor. We zullen zien". De wonderen zijn de wereld nog niet uit...

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Zou leuk zijn als 'ie weer begint met acteren.

Shauwner

Avatar

Wie is Joe Regan?
Ik ken wel een Joe Rogan.

KeesjeNL

Avatar

Marveltotaal..

Civilian Supreme

Avatar

Maar nog belangrijker, keert hij ook nog terug als Dr. Doolittle?

NieuwsFilm

meest populair