Algemeen

'National Treasure 3' en 'Bad Boys 4' in de maak!

Vervolgfilms krijgen een script.

door Bram de Groot om 09:18 in Algemeen
Deze maand verschijnt Bad Boys for Life in de wereldwijde bioscoopzalen en Sony Pictures is al gestart met het script voor een derde vervolgfilm. Ook blijkt dat Disney een nieuw vervolg wilt op National Treasure, de avonturenfilm met Nicolas Cage.

Dit wordt duidelijk via scenarioschrijver Chris Bremner. Volgens Heat Vision keren hoofdrolspelers Will Smith en Martin Lawrence voor een derde keer terug als Mike Lowrey en respectievelijk Detective Marcus Burnett. Het derde deel zou ook een opening bieden om toch door te gaan met de reeks die in 1995 startte.
National Treasure
Tevens gaf Bremner aan te werken aan het script voor National Treasure 3. Eerder verscheen het origineel in 2004 en drie jaar later volgde het succesvolle vervolg National Treasure: Book of Secrets.

Beide films werden geregisseerd door The Meg en The Sorcerer's Apprentice-regisseur Jon Turteltaub. Met productiebudgetten van $100 miljoen en $130 miljoen haalden de films gezamenlijk ruim $800 miljoen wereldwijd op.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Het is jammer dat het zo lang geduurd heeft met BB3

McKelly

Avatar

National treasure 1 vond ik echt heel leuk. Deel 2 was wel oké. Hopelijk weten ze het niveau van het eerste deel weer te halen.

BillySavastano

Avatar

Ow shit, NT3? Dat zou een keer tijd worden, laat maar komen

Movieman2018

Avatar

Zo te zien hebben onze Belgische regisseurs goed werk geleverd. Alhoewel ik het jammer vindt dat ze nooit alle vrijheid zullen krijgen om de film naar hun visie te verfilmen. Will Smith blijkt enorme invloed uit te oefenen bij het maken van de film, een van de redenen dat voorgaande regisseurs het hebben afgebold. Evenals is het logisch dat de Belgische Duo het project heeft aanvaard. Het bied hen toegang tot grote Hollywood connecties en een mooie cv voor toekomstige projecten.

Ik ga de film zeker zien. Maar eerst toch eens de twee eerste delen zien ;)

Sunspot

Avatar

National Treasure films waren leuk, kom maar op met deel 3, met CAge!

Jeroen Pasman

Avatar

Ik vond National Treasure érg leuk ! Laat deel 3 maar komen !

NieuwsFilm

meest populair