Captain Marvel grapt over filmhaters in 'Avengers' comic

Brie Larsons Captain Marvel zou te weinig lachen in de film uit 2019.

Begin 2019 kreeg Captain Marvel van actrice Brie Larson haar introductie in het Marvel Cinematic Universe. Anna Boden en Ryan Flecks Captain Marvel werd een enorm succes en enkele maanden later keerde ze met veel geweld terug in Avengers: Endgame.

Maar niet iedereen was tevreden over het spel van Larson. Haar Carol Denvers zou een beetje saai zijn en niet voldoende lachen. Het commentaar was dan ook veelvuldig te lezen op Twitter waarop het commentaar ook omsloeg naar een soort van haat en er staat zelfs een vaak ondertekende petitie online met het doel om Larson te vervangen.

Wraak via comic
Nu heeft het personage in zekere zin wraak genomen op het commentaar. In een gevecht met Firebird zegt de comic-versie van Captain Marvel in reactie op dat ze het gevecht niet aan zou kunnen, "Waarom zeg je niet tegen me dat ik meer moet lachen".

Bekijk de afbeelding
Eerder zei Larson dat ze helemaal niet bezig is met al het commentaar / haat van de internettrollen. Ze heeft belangrijkere dingen in het leven. Naar verwachting keert Captain Marvel in Phase 4 of 5 terug op het witte doek. In 2021 of 2022 verschijnt de serie Ms. Marvel op Disney+ en de kans is groot dat ze daarin te zien is.

NieuwsFilm

meest populair