Algemeen

Captain Marvel grapt over filmhaters in 'Avengers' comic

Brie Larsons Captain Marvel zou te weinig lachen in de film uit 2019.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Begin 2019 kreeg Captain Marvel van actrice Brie Larson haar introductie in het Marvel Cinematic Universe. Anna Boden en Ryan Flecks Captain Marvel werd een enorm succes en enkele maanden later keerde ze met veel geweld terug in Avengers: Endgame.

Maar niet iedereen was tevreden over het spel van Larson. Haar Carol Denvers zou een beetje saai zijn en niet voldoende lachen. Het commentaar was dan ook veelvuldig te lezen op Twitter waarop het commentaar ook omsloeg naar een soort van haat en er staat zelfs een vaak ondertekende petitie online met het doel om Larson te vervangen.

Wraak via comic
Nu heeft het personage in zekere zin wraak genomen op het commentaar. In een gevecht met Firebird zegt de comic-versie van Captain Marvel in reactie op dat ze het gevecht niet aan zou kunnen, "Waarom zeg je niet tegen me dat ik meer moet lachen".


Eerder zei Larson dat ze helemaal niet bezig is met al het commentaar / haat van de internettrollen. Ze heeft belangrijkere dingen in het leven. Naar verwachting keert Captain Marvel in Phase 4 of 5 terug op het witte doek. In 2021 of 2022 verschijnt de serie Ms. Marvel op Disney+ en de kans is groot dat ze daarin te zien is.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Railgunner

Avatar

Mooie dis tegen al die keyboard warriors Smiley face

Master Of Films

Avatar

Filmento "Captain Marvel is like Diana but only an upgraded version that has no flaws or weaknesses whatsoever.
She doesn’t struggle, she doesn’t lose, she doesn't doubt her own capabilities.Nothing! There is a moment where she realizes she's been manipulated but even then she just quickly pivots to the new direction without ever being even a little bit unsure of herself.
Pretty much, Captain Marvel is a perfect specimen who can just blow through every obstacle in her way. She gets tossed down to Earth that still unknown to her. She's instantly confident and competent."

Profiel van Captain Mary Sue. Smiley face

Sunspot

Avatar

LoL, wel grappig Smiley face

TheGuardian

Avatar

Aah, wat is de nieuwswaarde van dit artikel ook alweer? Juist, niks. Behalve dat het de gewoonlijke clicks and reacties opbrengt. Als het nou een Captain Marvel artikel was dat nog echte nieuwswaarde was...oke. Maar dit is weer eens de zoveelste luie CM clickbait artikel.
Waarom hebben jullie eigenlijk geen artikel gemaakt over de laatste Thor comic waar hij de herald van Galactus is geworden? Misschien kunnen jullie daar je conclusies uit trekken. Dat Thor's rol in de MCU iets soortgelijks gaat worden, net zoals dat ene CM artikel van een paar maanden geleden waarin jullie zo leuk hadden bedacht dat Captain Marvel een villain zou worden in de MCU gebaseerd op haar comicbook. Het geinige was nog dat als je die comicreeks had gevolgd, dat je had kunnen weten dat ze niet eens echt een badguy was. Dus waarom daaarover ook geen artikel over? Wees dan zo flink en kom op met het hele verhaal in plaats van maar één deel van de hele reeks?
Maar ja, het is Capain Marvel he? Of het artikel waar betrouwbare info heeft of niet, CM brengt de nodige clicks and de gewoonlijke dosis saaie en steeds dezelfde reacties op. Naast de advertenties, moeten de artikels over Captain Marvel jullie het meest opbrengen.

En ik zie dat er al weer naar Wonder Woman wordt gerepen...Ha laat me niet lachen. WW is een van de meest overrate comicbookfilms van laatste 10 jaar. Ik vind hem nog wel beter dan CM, maar verder is het maar een matig filmpje. Geen wonder dat ze Chris Pine terughalen voor het tweede deel, ze hebben hem nodig. Ook was Steve Trevor imo de echte held in de eerste film. Maar in ieder geval vind ik de trailer van WW1984 er wel prima uit zien.

Sunspot

Avatar

^

WW is gewoon leuk, hoe naief ze ook was in de 1e film :D.

Verfrissend, vooral met zo een mooie meid als WW Smiley face.

Het is het leven, een mooi gezicht alleen al doet zoveel, dat is hoe het kan werken.

Perfecte casting wat WW betreft

REden ook dat mensen die andere superheldin niet echt mogen, uit het niets, denken dat ze dan alles moet zijjn, in het echt een bitch. ..

Dat is al wat verschil lijkt mij Smiley face Uiteindelijk houden mensen niet van bitches, omhooggevallen acteurs die denken beter te zijn...

Innocent

Avatar

Captain marvel is een prima film, niets mis mee, ook met brie Larson is niets mis

NieuwsFilm

meest populair