Algemeen

Meer hints naar komst Black Knight in Marvel-film 'Eternals'

Kit Harington en Gemma Chan samen op de set.

door Bram de Groot om 09:05 in Algemeen
Een van de grootste blockbusters van 2020 zou zomaar de Marvel-film Eternals kunnen zijn. De kenners van de comics weten al een beetje wat we kunnen verwachten, maar wat Marvel Studios ervan maakt voor op het witte doek blijft voorlopig vooral giswerk.

Een van de belangrijkste rollen is in ieder geval weggelegd voor Game of Thrones-acteur Kit Harington. Hij speelt het personage Dane Whitman en naar verluidt zal hij in de film ook te zien zijn als de held Black Knight. In de comics heeft dit personage een gevleugeld paard met de naam Aragorn - en het zwaard Ebony Blade - en legt hij als derde Black Knight al snel contact met de Avengers.
Verliefd op Sersi
Net als in de comics zal Whitman verliefd raken op het personage Sersi van Captain Marvel-actrice Gemma Chan, een Eternal. Hieronder zie je nieuwe setfoto's waarin de twee elkaar overduidelijk leuk vinden. De Marvel-film van Chloe Zhao (The Rider) verschijnt in de eerste dagen van november.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Theory die actricw doe ook on captaon marvel speelde was een eternal in vermomming

Master Of Films

Avatar

Black Knight? Oh het is....Martin Lawrence.

Mothercopper

Avatar

Ik begin een beetje Marvel moe te worden. Eternals ... who cares. Het enige waar Marvel of Feige goed in is, is het verkrachten van de helden. Wat ze bijv. met de Hulk hebben gedaan, mijn God. Als er nog 1 film mijn aandacht zou kunnen krijgen is het WW Hulk. Dat zou een mooie afsluiter zijn

Kodak Critic 77

Avatar

Meningen verschillen! Zeg niet dat alle films goed waren, maar zitten zeker goede films tussen. Altijd masr geklaag.

NieuwsFilm

meest populair