Algemeen

DC-schrijfster hint naar 'Birds of Prey' spin-off

Een spin-off van een spin-off, dus...

door Niels van Arkel om 14:10 in Algemeen
Volgende maand verschijnt de nieuwe DC-film Birds of Prey in de internationale bioscopen. Ondanks dat de film nog niet uit is, wordt de film door veel filmkijkers al bestempelt als een nieuwe flop. Ook bij DC Comics zelf lijken de meningen verdeeld.

Twitter
Stripverhalenschrijfster Gail Simone gebruikte haar Twitter al een aantal keer om zich uit te spreken over de laatste ontwikkelingen bij de studio. Nu doet ze dat opnieuw. Over de nieuwste film zegt zij het volgende:

"Jongens, als ik BOP over zou nemen, zal het worden GECANCELD! er niemand aandacht voor Black Canary."

Spin-off
Black Canary, in deze film gespeeld door Jurnee Smollett-Bell, moet volgens Simone dus veel meer aandacht krijgen. Daarom doet zij zelf een voorstel.Gezien de betrokkenheid van Huntress, Savant en Creote lijkt het hier te gaan om een verhaal uit een van Simone's eerste Birds of Prey-comics, uitgekomen in 2003. Zitten we te wachten op een spin-off van een spin-off?Birds of Prey is vanaf 6 februari 2020 te zien in de bioscoop.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Nee dankje, BOP ziet er al kut uit en het grootste deel van de cast is qua uiterlijk nog slecht gecast ook

batmaster

Avatar

Ja alsjeblieft, BOP ziet er echt tof uit en het grootste deel van de cast is qua uiterlijk goed gecast. Ik kijk er naar uit.

Ang3l

Avatar

Creote en Savant zou wel passen in t huidige woke milieu ;) #LGBT

McKelly

Avatar

Ik dacht dat bop zelf al een spin-off was van suicide squid. Is dit dan een spin-off van een spin-off?

McGraig

Avatar

Stemmingmakerij. Er is geen enkele reden om te denken dat dit een flop wordt. Geen mens heeft de film nog gezien.

Guyon2002

Avatar

@batmaster, als je de cast qua uiterlijk goed gecast vind vraag ik me toch echt af welke comics jij hebt gelezen

Sunspot

Avatar

Eerst maar is de film zien, waarvan ik denk dat het niet veel soeps zal zijn, zelfs verpest.

En dan ook nog door Margot Robbie zelf, wilde zelf een girlpower film.

Nou, gaan het zien

Cath

Avatar

Ze heeft gelijk over Black Canary, BOP is al erg zonder Batgirl, maar nu moeten ze niet ook nog de andere 2 belangrijksten (BC en Huntress) naar de achtergrond schuiver voor HARLEY QUIN alsof die nog niet genoeg aandacht krijgt.
Ergste addition blijft de volwassen Cass though.

Ray1976

Avatar

Prima bring it

Pietjebam

Avatar

Zij zegt hier gewoon dat ze de film kut vind zonder dat ze de film heeft gezien en zonder dat ze zelf uberhaupt een film kan regisseren waarschijnlijk.

Wacht gewoon totdat de film uit komt en kijk dan wat je ervan vind. Harley Quinn is misschien wel de grootste driving force van de plot maar in de tweede trailer is duidelijk te zien dat ze allemaal iets toevoegen aan de film. Het boeit helemaal niks hoe de acteurs eruit zien, of dat nou overeenkomt met de comics of niet. Een groot deel van de beste comic book rollen zijn gespeeld door mensen die totaal niet op de comics lijken. Sommige mensen (misschien niet per se hier) zeuren ook dat de acteurs en actrices in deze film er niet leuk uitzien in hun costuums, terwijl dezelfde mensen zeuren dat we te weinig van hen hebben gezien. Beetje hypocriet als je t mij vraagt.

Eind februari komt deze film uit dus we zullen nog wel genoeg ervan te zien krijgen. Ik heb er persoonlijk wel veel zin in.

NieuwsFilm

meest populair