Algemeen

Robert Downey Jr.'s 'Dolittle' weet Nederlands publiek juist erg te vermaken!

Zeer positieve reacties over de familiekomedie.

door Bram de Groot om 08:31 in Algemeen
Met een score van 19 procent en een 4.15/10 als gemiddelde beoordeling op Rotten Tomatoes staat de familiekomedie Dolittle er niet goed bij de critici. De publieksscore op de site is veel hoger, namelijk: 76 procent, met een 3.99/5 als gemiddelde beoordeling. Nu blijkt dat de film ook door het Nederlandse publiek zeer netjes wordt ontvangen.

Op Twitter staan heel wat reacties van bezoekers en velen geven aan de film met onder meer Robert Downey Jr. nog best leuk te vinden. Zeker als je de film niet te serieus neemt en realiseert dat het een fantasierijke familie-/kinderfilm is.


Lees ook:
Absurd einde 'Dolittle' rond verstopte [...] schokt kijkers!


Positief ontvangst onder Nederlandse bezoekers
Hieronder de overwegend positieve reacties van de Nederlandse bezoekers. Via Twitter laten velen weten genoten te hebben van hun bioscoopbezoekje. Dolittle draait sinds verleden week in de Nederlandse zalen en kreeg een prima drie sterren van de FilmTotaal-recensent Frank Stol.
9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

Zal het niveau zijn van iemand die 'ik vondt' schrijft

Darthmar

Avatar

Overal heeft het Nederlandse publiek wansmaak dus dit verbaast me niks.

Frietgezicht

Avatar

Films van Johan Nijenhuis zijn hier een succes, dat zegt genoeg.

Vleeshaak

Avatar

Hoeveel krijgt Filmtotaal betaald voor dit Pr stuk?

jeff1983

Avatar

Er is sowieso een groot verschil tussen wat recensenten vinden en wat het publiek zelf vindt. Recensenten kijken alleen of ze een film wel of niet goed vinden. Het publiek van Doolittle wil gewoon een vermakelijke familiefilm en krijgt die. Romcoms werken goed, omdat men dat nou eenmaal wilt zien in ons land. Wat is dan goed of slecht?

sephiroth1986

Avatar

Zeker reacties van mensen die Joker langdradig vonden.

Brent.Marvel

Avatar

Wat maakt t uit of n film goed of slecht is. Als ie vermakelijk is is t toch gewoon helemaal goed. Boeit mij toch geen flikker dat ie zoveel Oscars heeft gewonnen, als ie maar leuk is.

peter74

Avatar

2,6 sterren op Nederlandse Moviemeter. Dus zo geweldig beoordelen ze hem tot dusver ook weer niet in Nederland. Wat een onzin stukje dit.

NieuwsFilm

meest populair