Algemeen

Gerucht: 'Bad Boys For Life'- regisseurs gaan nieuwe 'Beverly Hills Cop' maken

Ziet Eddie Murphy het ook zitten?

door Niels van Arkel om 15:24 in Algemeen
De wedergeboorte van Bad Boys is met de goede ontvangst van Bad Boys For Life officieel een feit. Terwijl een vierde film in ontwikkeling is, zijn de regisseurs ook bezig met andere projecten.

Zo lijken regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah, voor BB3 bekend van de thriller Black, benaderd te zijn voor de nieuwe (en vierde) film in de Beverly Hills Cop-franchise. Daarin zal Eddie Murphy terugkeren in de rol van Axel Foley.Bekijk het FilmTotaal video-interview met El Arbi en Fallah

"Zou een eer zijn"
Collider vroeg de regisseurs naar dit gerucht: "Iedereen vraagt ons dat, inderdaad. Dat is goed, want we willen dat heel graag doen! Het zou echt een grote eer zijn!"

"Ik denk dat Jerry (Bruckheimer) ons op een persconferentie eens gevraagd heeft. Ik heb toen gezegd: "oke, oke". Ik denk dat Jerry aan het wachten is. Het is ons eerste Hollywood-project en ik denk dat hij wil wachten op de ontvangst"

Eddie Murphy
"Wij hadden reshoots van Bad Boys in de studios van Tyler Perry. Daar was Eddie Murphy ook bezig met Coming 2 America. We hebben hem daar twee keer ontmoet en hij leek ons wel leuk te vinden."


"We hebben toen een foto gemaakt met hem, Wesley Snipes, Will (Smith) en Martin (Lawrence). Dat was echt heel leuk." De foto is hieronder te zien.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

filmhero

Avatar

Was inderdaad al wat langer bekend. Project heeft wel lang stilgestaan volgens mij, dus zou gaaf zijn als ze het inderdaad definitief gaan doen!

SunChaser

Avatar

Dit is oud nieuws
En rechtstreeks voor Netflix?
Blegh

Hyenas

Avatar

Ongeacht wat je mening is over hen is het toch super leuk dat 2 belgische jongens zo'n grote hollywood producties mogen maken! Morgen naar Bad Boys puur voor het jeugdsentiment en ik heb er erg veel zin in.

TwinsA

Avatar

Heb zonet gelezen dat ze bij Marvel op bezoek mogen.

De Belgische filmmakers Adil El Arbi en Bilall Fallah lijken gelanceerd in Hollywood. El Arbi verklapt aan Studio Brussel dat er meetings op het programma staan met de studiobazen van Marvel (vooral bekend van superheldenfilms) en ook "Beverly Hills cop 4" komt er wellicht. "We moeten voor "Beverly Hills cop" wel nog met een voorstel naar Netflix gaan. Acteur Eddie Murphy wil de film ook maken", klinkt het.
Te vinden op VRT NWS

Frietgezicht

Avatar

Ik ken je nu alvast verklappen dat die echt geen Marvel film krijgen. Ze hebben hebben een aardig kijkbaar maar matig filmpje gemaakt op een vervolg waar geen goede regisseur voor te porren was. Sommigen doen alsof ze een klassieker gemaakt hebben.
Dr zit geen memorabele (actie) scene in de film, het is meer van hetzelfde maar gelukkig verwachte niemand ook een topper na de eerste 2 films. Alsof een vrouw een man gaat daten nadat haar 2 exen haar door de kamer sloegen en vreemd gingen en ze blij is dat met dr nieuwe vriend omdat die redelijk normaal is. Ze kregen een project die al mankementen had en hebben het niet erger gemaakt, chapeau!

NieuwsFilm

meest populair