Gerucht: 'Bad Boys For Life'- regisseurs gaan nieuwe 'Beverly Hills Cop' maken

Gerucht: 'Bad Boys For Life'- regisseurs gaan nieuwe 'Beverly Hills Cop' maken

Ziet Eddie Murphy het ook zitten?

De wedergeboorte van Bad Boys is met de goede ontvangst van Bad Boys For Life officieel een feit. Terwijl een vierde film in ontwikkeling is, zijn de regisseurs ook bezig met andere projecten.

Zo lijken regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah, voor BB3 bekend van de thriller Black, benaderd te zijn voor de nieuwe (en vierde) film in de Beverly Hills Cop-franchise. Daarin zal Eddie Murphy terugkeren in de rol van Axel Foley.



Bekijk het FilmTotaal video-interview met El Arbi en Fallah





"Zou een eer zijn"
Collider vroeg de regisseurs naar dit gerucht: "Iedereen vraagt ons dat, inderdaad. Dat is goed, want we willen dat heel graag doen! Het zou echt een grote eer zijn!"

"Ik denk dat Jerry (Bruckheimer) ons op een persconferentie eens gevraagd heeft. Ik heb toen gezegd: "oke, oke". Ik denk dat Jerry aan het wachten is. Het is ons eerste Hollywood-project en ik denk dat hij wil wachten op de ontvangst"

Eddie Murphy
"Wij hadden reshoots van Bad Boys in de studios van Tyler Perry. Daar was Eddie Murphy ook bezig met Coming 2 America. We hebben hem daar twee keer ontmoet en hij leek ons wel leuk te vinden."


"We hebben toen een foto gemaakt met hem, Wesley Snipes, Will (Smith) en Martin (Lawrence). Dat was echt heel leuk." De foto is hieronder te zien.





NieuwsFilm

meest populair