Algemeen

'New Mutants' gewoon verbonden met andere 'X-Men'-films?

Producente Karen Rosenfelt licht ook toe waar op de tijdlijn de film zich precies afspeelt.

door Jeffrey Kouters om 14:47 in Algemeen
In The New Mutants wordt een groep jonge mutanten gekweld door demonische krachten. De film oogt behoorlijk duister en lijkt in de verste verte niet op de andere X-Men-films van Fox. Is The New Mutants verbonden met deze superheldenfilms?


The New Mutants is oorspronkelijk gemaakt als hoofdstuk in het X-Men-universum van Fox. Dat blijkt uit een nieuw verschenen interview met regisseur Josh Boone, dat enkele jaren geleden tijdens een setbezoek al heeft plaatsgevonden. "Er zitten referenties in en dingen die deel uitmaken van het grotere geheel, maar we vonden het belangrijk dat de film qua toon en esthetiek op zichzelf zou staan", vertelde hij destijds.


Eerder gerucht
Door Disney's overname van Fox is het niet helemaal duidelijk of The New Mutants nog een 'echte' X-Men-film is. Eerder ging het gerucht rond dat de film volledig losstaat van de reeks.


'Tijdloos'
Wel weten we nu zeker wanneer het verhaal van The New Mutants zich ongeveer afspeelt. "De film is eigentijds tijdloos", onthult producente Karen Rosenfelt namelijk in een ander interview, "maar we definiëren de precieze plaats op de tijdlijn verder niet". The New Mutants speelt zich dus niet in de toekomst, maar ook niet in het verleden af, aldus Rosenfelt.


The New Mutants demoniseert vanaf 3 april de Nederlandse bioscopen!

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Verschrikkelijk. The New Mutants was al gedoemd om te mislukken en nu komt dit gedrocht ook nog eens een dag na de nieuwe Bond uit. Pas!

Sunspot

Avatar

Slim ook, kan straks bij een mogelijk succes gebruikt worden in het MCU.

Sowieso doet het me dik denken aan Legion, trailers, verhaal.

Disney wacht gewoon af.

NieuwsFilm

meest populair