Algemeen

Keert deze 'Guardians Vol. 2'-actrice terug in de Marvel-film 'Shang-Chi'?

Na Gemma Chan ook Michelle Yeoh terug in andere rol?

door Bram de Groot om 11:02 in Algemeen
In de Marvel-film Eternals heeft actrice Gemma Chan uit Captain Marvel een andere rol. En nu blijkt dat ook actrice Michelle Yeoh waarschijnlijk terugkeert voor een andere rol in het Marvel Cinematic Universe (MCU).

Volgens The Weekly Planet zou Yeoh, ook bekend uit Star Trek: Discovery en Crazy Rich Asians, opnieuw te zien zijn in het MCU. We zagen haar al kort als Starhawk in Guardians of the Galaxy Vol. 2 uit 2017 en nu zou ze ook een rol hebben in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings die begin 2021 verschijnt.

Andere rol? Waarschijnlijk wel
De kans is groot dat ze een andere rol krijgt in de solofilm rond het personage Shang-Chi. Er werd ook gemeld dat ze waarschijnlijk ook weer te zien zal zijn als Starhawk in Guardians of the Galaxy Vol. 3, een film die nog steeds geen verschijningsdatum heeft.

Shang-Chi and the Legend of Ten Rings wordt geregisseerd door Destin Daniel Cretton en staat gepland voor 11 februari 2021.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Joh, zat ze in GotG2?
was dan echt 2 seconden ofzo?

Ang3l

Avatar

Niet genoeg Aziaten, daarom maar dubbelrollen? ;)

En ja ze zat echt maar heel kort in GotG 2.

Rich Art

Avatar

Waarom kunnen ze daar geen andere talenten voor casten? Lekker overzichtelijk zo... Of wordt het nog ergens aan elkaar gelinkt, wellicht?

Kirotji

Avatar

Ze had screentime tijdens het afscheid van yondu udonta.
En even later stond ze met well as Mainframe, Charlie-27, Martinex, Krugarr en Stakar Ogord om het team weer opnieuw op te richten en ze gingen akkoord.

NieuwsFilm

meest populair