Algemeen

Foto van échte Supreme Intelligence uit 'Captain Marvel' uitgelekt

Dit ontwerp is haast rechtstreeks overgenomen uit de comics.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Op internet is een foto van een verwijderde scène van Captain Marvel uitgelekt. Deze onthult een nieuw ontwerp van de Supreme Intelligence, dat behoorlijk getrouw is aan de comics.

In Captain Marvel duikt de Supreme Intelligence voor het eerst op. Deze heerser van het Kree-imperium is een soort supercomputer die zijn gedaante aanpast aan zijn gast. Zo nam hij bij Carol Danvers (Brie Larson) de vorm van Dr. Wendy Lawson alias Mar-Vell (Annette Bening) aan om haar gerust te stellen.

Groene blobvis in volle glorie
Marvel heeft ook een scène opgenomen waarin Captain Marvel de Supreme Intelligence in zijn eigenlijke vorm zou ontmoeten. Daarvan is nu een foto uitgelekt. Zoals je kunt zien, zijn de visuele effecten niet af. De foto ziet er wel veelbelovend uit, dus hopelijk zien we meer van de Supreme Intelligence in de vorige week officieel aangekondigde sequel.


Exclusieve beelden
De foto betreft een screenshot van een verwijderde scène die alleen op de vorig jaar verschenen boxset van de Infinity Saga te vinden is. De volledige scène is nog niet op het internet verschenen, evenals de meeste andere verwijderde scènes die exclusief op deze boxset staan. De kans dat deze alsnog online verschijnt, lijkt dan ook niet groot.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Een slechterik die zij in 1 min heeft uitgeschakeld.......

Master Of Films

Avatar

1 min is wel erg lang voor zo'n sterke vrouw.

Master Of Films

Avatar

^
Dat is de betere (Captain) Mary Sue standaard. Smiley face

Disney+Marvel+Brie willen niet hebben dat wij het idee gaan krijgen dat onze favoriete superheldin zo zwak is geworden. Weg ermee, met het zwakke geslacht cliché. Smiley face

Ang3l

Avatar

Maar MOFje, het zwakke punt van Cpt Marvel zijn haar emoties. Dat IS toch juist op en top cliche vrouw? ;)

Master Of Films

Avatar

Ang3l. Ik vind je lief, maar nu ben ik op mijn feministische teentjes getrapt.

Hoe durf je Captain Mary Sue zwak te noemen! Smiley face Zulke dingen kan je niet zeggen rondom onze SJW blauwe vinkjes, daar waar de woke wereld alleen om draait in onze huidige maatschappij.

Ze heeft geen emoties. Die heeft ze nooit gehad. Je zal haar nooit zien dat ze een bak Ben & Jerry op heeft zitten te slurpen nadat ze heeft gehuild omdat Tony Stark haar 1 kilo te dik vind. Fatshaming doet Marvel alleen bij Thor en bij Red Guardian. En die domme blanke mannen huilen ook nog.

Je moet gewoon niet wijs laten maken door Jude Law die zogenaamd haar "emoties" probeert te onderdrukken. Want Law is een blanke man en volgens de feministische vrouwenlogica zijn ze allemaal dom.

Voor verdere voorbeelden over dat onderwerp verwijs ik je graag naar Civilian Supreme "strong women verzamelbox" met o.a. Ghostbusters 2016, Charlie's Angels 2019 & Ocean 8. Wellicht dat Harley Quinn & Birds of Prey (de beste DC film sinds The Dark Knight) er ook bij zit.

[disclaimer: lebische zoenacties zijn uitgesloten van deelname in de strong women verzamelbox ivm de verkoop voor de Chinese markt]

Civilian Supreme

Avatar

^knipoog, knipoog.
Mijn emoticons werken niet.

NieuwsFilm

meest populair