Foto van échte Supreme Intelligence uit 'Captain Marvel' uitgelekt

Foto van échte Supreme Intelligence uit 'Captain Marvel' uitgelekt

Dit ontwerp is haast rechtstreeks overgenomen uit de comics.

Op internet is een foto van een verwijderde scène van Captain Marvel uitgelekt. Deze onthult een nieuw ontwerp van de Supreme Intelligence, dat behoorlijk getrouw is aan de comics.

In Captain Marvel duikt de Supreme Intelligence voor het eerst op. Deze heerser van het Kree-imperium is een soort supercomputer die zijn gedaante aanpast aan zijn gast. Zo nam hij bij Carol Danvers (Brie Larson) de vorm van Dr. Wendy Lawson alias Mar-Vell (Annette Bening) aan om haar gerust te stellen.

Groene blobvis in volle glorie
Marvel heeft ook een scène opgenomen waarin Captain Marvel de Supreme Intelligence in zijn eigenlijke vorm zou ontmoeten. Daarvan is nu een foto uitgelekt. Zoals je kunt zien, zijn de visuele effecten niet af. De foto ziet er wel veelbelovend uit, dus hopelijk zien we meer van de Supreme Intelligence in de vorige week officieel aangekondigde sequel.

Bekijk de afbeelding
Exclusieve beelden
De foto betreft een screenshot van een verwijderde scène die alleen op de vorig jaar verschenen boxset van de Infinity Saga te vinden is. De volledige scène is nog niet op het internet verschenen, evenals de meeste andere verwijderde scènes die exclusief op deze boxset staan. De kans dat deze alsnog online verschijnt, lijkt dan ook niet groot.

NieuwsFilm

meest populair