Marvel grijpt in bij 'Captain Marvel 2' en dumpt regisseurs

Marvel grijpt in bij 'Captain Marvel 2' en dumpt regisseurs

Marvel Studios neemt afscheid van de makers van deel 1.

Veel van de filmreeksen binnen het Marvel Cinematic Universe worden geregisseerd door een dezelfde regisseurs(duo). Lange tijd leek het erop dat het vervolg op het financieel succesvolle Captain Marvel opnieuw geregisseerd zou worden door Anna Boden en Ryan Fleck. Dit gaat echter niet door.

Via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dat Captain Marvel 2 officieel in de maak is. Volgens THR is schrijver Megan McDonnell (WandaVision) aangesteld om het script op te leveren. De regisseurs worden naar verwachting ingeruild voor een (enkele) vrouwelijke filmmaker. Boden en Fleck zouden mogelijk terugkeren voor een Disney+ serie.

Nieuw avontuur voor Captain Marvel
Ondanks dat we Brie Larsons Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel al in actie zagen in Avengers: Endgame zal de tweede film naar verluidt opnieuw een prequel zijn, zij het wel wat stappen later in de tijdlijn dan de jaren 90.

THR meldt dat Marvel Studios de wens heeft om de film te laten verschijnen in 2022. In dat jaar staan er nog titelloze films gepland voor februari, juli en oktober. In mei 2022 verschijnt Black Panther II.

NieuwsFilm

meest populair