Jongetje vraagt excentrieke moordenaar om Mel Gibson's Kerstman te doden in 'Fatman'

Jongetje vraagt excentrieke moordenaar om Mel Gibson's Kerstman te doden in 'Fatman'

Walton Goggins mag de rol van de excentrieke scherpschutter op zich nemen.

Af en toe komt er in één zin een samenvatting van een titel voorbij waardoor je er gelijk nieuwsgierig naar wordt. Zoals bijvoorbeeld "Jason Statham vs. Reuzenhaai" (The Meg), "Samuel L. Jackson vs. Slangen" (Snakes On A Plane) of Brad Pitt vs. Zombies (World War Z).

De donkere Kerstkomedie FATMAN, die momenteel filmt, kan je min of meer hetzelfde omschrijven: Een verwaarloosd 12-jarig jongetje huurt de moordenaar Skinnyman in om de Kerstman gruwelijk om zeep te helpen nadat deze een brok kolen in de kous van het jongetje heeft gedaan.

Grote namen
Van Mel Gibson was al bekend dat hij de impopulaire Kerstman vertolkt met Chance Hurstfield als het wraakzuchtige jongetje. Nu is Walton Goggins (The Hateful Eight/Tomb Raider) aan de cast toegevoegd om de onorthodoxe Skinnyman te spelen die werkt bij een speelgoedwinkel.

FATMAN wordt geschreven en geregisseerd door de broers Eshom en Ian Nelms. De film is al aangenomen voor een vertoning op het festival van Cannes en lobby't momenteel voor internationale kopers op de Europese en Amerikaanse markten. Data voor releases zijn (nog) niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair