Margot Robbie als bekend elfje in Disney's 'Peter Pan'?

Margot Robbie als bekend elfje in Disney's 'Peter Pan'?

Birds of Prey-actrice naar Neverland.

Walt Disney gaat vaart zetten achter een volgende live action sprookjesfilm. Dit keer wordt het een film rond Peter Pan, waarover al een animatiefilm verscheen in 1953. De film heeft nu een titel en lijkt een eerste hoofdrolspeler te hebben gevonden.

Volgens de website The Illuminerdi wil Disney heel grote namen aantrekken en Birds of Prey en Barbie-actrice Margot Robbie zou al in beeld zijn voor de rol van Tinker Bell. In de film Peter Pan and Wendy helpt Tinker Bell Peter Pan en de Darlings tijdens hun avontuur in Neverland. De regie zou in handen komen te liggen van David Lowery (The Old Man & the Gun, Pete's Dragon).

Tinkel Bell
Eerder waren er berichten dat Disney werkte aan een solofilm rond het elfje Tinker Bell. De hoofdrol moest naar verluidt gespeeld gaan worden door Legally Blonde-actrice Reese Witherspoon, maar dit project lijkt nu dus niet door te gaan.

Met Maleficent: Mistress of Evil, The Lion King, Aladdin en Dumbo wist Disney in 2019 wereldwijd ruim 3,5 miljard dollar op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. En dan verscheen ook nog Lady and the Tramp op Disney+. Dit jaar verschijnt alleen Mulan in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair