Algemeen

Disney maakt live-action 'Peter Pan'-film

David Lowery mag hem regisseren.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:45 in Algemeen
Het is een beetje verbazingwekkend na het floppen van Pan, maar toch. Disney ontwikkelt een live-action film, gebaseerd op J.M. Barrie’s The Boy Who Wouldn’t Grow Up, ofwel het verhaal van Peter Pan. Het is aan David Lowery om de film te regisseren en het scenario te schrijven. Hij stond ook aan het hoofd van de remake van Pete’s Dragon.

Dat Disney Lowery genoeg vertrouwt om hem ook een Peter Pan-film te laten maken, spreekt van vertrouwen in Pete’s Dragon. Die film komt in augustus uit in de bioscopen, maar het publiek heeft er nog niet veel van mogen zien. Toch is de studio dus tevreden genoeg om deze Peter Pan-film door Lowery te laten maken.

Disney is erg succesvol met het maken van live-action sprookjes. Meest recent is The Jungle Book een erg goed ontvangen film, die het waarschijnlijk ook goed gaat doen bij het bredere publiek. De komende tijd heeft de studio ook nog veel meer sprookjesfilms gepland.

Zo krijgen we in juni Alice Through the Looking Glass, is er een vervolg in ontwikkeling op Maleficent en mogen we de komende jaren van Disney live-action sprookjes als Beauty and the Beast, Mulan, The Sword in the Stone, Winnie the Pooh en Dumbo verwachten.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws