Zat Morbius stiekem al in 'Spider-Man: Homecoming'?

Zat Morbius stiekem al in 'Spider-Man: Homecoming'?

Foto uit de eerste Spider-Man lijkt er wel op te wijzen.

In januari verscheen de eerste trailer voor de Marvel-film Morbius van Sony Pictures. Deze trailer onthulde dat de film deel uitmaakt van het Marvel Cinematic Universe en zal overlappen met minimaal de Spider-Man-films.

Na de release werd er volop gespeculeerd over wat de gevolgen zouden zijn van de aanwezigheid van Michael Keatons Adrian Toomes / Vulture uit Spider-Man: Homecoming. Zou dit een eerste stap zijn richting een Sinister Six-film?

Morbius al in Homecoming?
Een oplettende fan deelde een foto uit de post-creditscène van Homecoming waarin Toomes het personage Mac Gargan van acteur Michael Mando ontmoet in de lik. Van hem wordt verwacht dat hij uitgroeit tot Scorpion. In de scène zien we op de achtergrond een personage voorbijlopen die wel erg lijkt op Michael Morbius van Jared Leto.

Bekijk de afbeelding
Uiteraard kan dit toeval zijn, maar in films gemaakt door Marvel Studios zijn dit soort zaken vaak geen toeval. Waarschijnlijk is het niet Leto die we zien, maar een stand-in. Fans kijken in ieder geval uit naar een Sinister Six-film. Check onderstaande fanposter maar:



NieuwsFilm

meest populair