Verwijderde scène 'Captain Marvel' met échte Supreme Intelligence nu volledig uitgelekt

Verwijderde scène 'Captain Marvel' met échte Supreme Intelligence nu volledig uitgelekt

Zie de groene alien in actie.

De confrontatie tussen Captain Marvel en de échte Supreme Intelligence is nu tóch volledig op het internet verschenen. In deze verwijderde scène van Captain Marvel wordt de leider van de buitenaardse Kree - comicgetrouw - als een groot, groen monster afgebeeld.

De Supreme Intelligence is een organische supercomputer, een kunstmatige intelligentie samengesteld uit de snuggerste Kree ooit. In de comics wordt deze machthebber doorgaans afgebeeld als een soort gigantische groene blobvis.

In Captain Marvel (de film) nam de Supreme Intelligence steeds een gedaante aan waarbij zijn gast zich prettig voelde. Zo kreeg Carol Danvers (Brie Larson) Dr. Wendy Lawson alias Mar-Vell (Annette Bening) te zien.

In deze verwijderde scène komt ze dus ook - heel kort - oog in oog te staan met de ware vorm van de Supreme Intelligence. Vorige week lekte al een foto van deze scène uit. De visuele effecten zijn logischerwijs niet af. Deze scène is afkomstig van de zeer exclusieve Infinity Saga-boxset, die Marvel vorig jaar uitbracht.

Full Deleted Scene from Captain Marvel (Great Intelligence) [01:25] from r/marvelstudios



NieuwsFilm

meest populair