Algemeen

Er zitten drie enorme actiescènes in 'Mission: Impossible 7'!

Volgend jaar weer een nieuwe Mission: Impossible!

door Bram de Groot om 11:14 in Algemeen
Dit jaar zien we actieheld Tom Cruise in de straaljagerfilm Top Gun: Maverick. Daarin zie je veel vliegensvlugge actie met straaljagers en dat is toch net iets anders dan de maffe stunts die Cruise uithaalt in de Mission: Impossible-films. In 2021 keert die reeks echter alweer terug!

En in Mission: Impossible 7 zullen drie grote actiescènes zitten die de eerdere actiescènes doen verbleken volgens regisseur Christopher McQuarrie die eerder deel vijf en zes schreef en regisseerde. Tegenover Empire liet McQuarrie weten dat alle remmen losgaan in deel zeven.


"We hebben drie obscene dingen bedacht die hij nu doet en waar ik doodsbang voor ben. De achtervolging in de helikopter zal hierdoor als speelgoed aanvoelen."

Niet naar de ruimte
Ook bevestigde McQuarrie dat Ethan Hunt niet de ruimte in zal gaan, aangezien er nog genoeg op de aarde te doen is. Hij liet daarna weten dat hij nog niet heeft bedacht hoe hij deel zeven en het in 2022 te verschijnen Mission: Impossible 8 op elkaar aan moeten sluiten. Dit alles geeft aan dat de films grotendeels in het teken staan van duizelingwekkende actiescènes.

Op 23 juli 2021 verschijnt Mission Impossible 7 en voor 5 augustus 2022 staat Mission Impossible 8 gepland. Uiteraard keren vele bekende gezichten terug.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Fijne aan dit soort films( o.a. Bond films hebben dat ook) is dat ze onmogelijke dingen doen die geen mens ze nadoet en toch er is een gevoel van realisme in tegenstelling tot bijv Fast & Furious onzin.
Toen Cruise in deel 4 ofzo hoog aan dat gebouw hing zat ik met zwetende klauwen terwijl hobbs & shaw van gebouwen klauteren en het slaapverwekkend is zonder enige vorm van spanning.

YadMedia

Avatar

TC is the man !!!

Goov25

Avatar

Precies wat Friet zegt. Precies dat!

Decepticon

Avatar

Je slaat de spijker op zijn kop Friet, dat is precies hoe ik het ook ervaar.
En elke keer als ik Ghost Protocol kijk heb ik dat nog steeds.

KeesjeNL

Avatar

Vind het toch jammer dat door de regiseur de nadruk wordt gelegd op 'actie-scenes', ipv het verhaal. Ja, ik kijk Mission Impossible niet op de eerste plaats om actie-scenes..

BillySavastano

Avatar

Dus ik ben niet de enige die zweethanden krijgt als ik Tom weer een gekke stunt uit zie halen? Blu-ray box van alle 6 de films vrijdag binnen gekregen en nu net voor het eerst fallout gezien: nog geen moment spijt van mn aankoop!

Wollie1968

Avatar

Heerlijke films altijd weer !!!.

Miamivice

Avatar

goed verwoord Friet.

Frietgezicht

Avatar

Als aanvulling op mijn eigen bericht hoop ik wel dat ze op dat juiste pad blijven. Het einde van de laatste MI met helikopters die in de lucht tegen elkaar botsen, neerstorten, van bergen rollen om vervolgens onze held eruit te zien stappen vond ik ‘iets’ te ver gaan. Dat gaf mij een beetje het Fast & Furious gevoel helaas maar voor de rest altijd goede ‘realistische’ grote actie scenes.

NieuwsFilm

meest populair