Er zitten drie enorme actiescènes in 'Mission: Impossible 7'!

Er zitten drie enorme actiescènes in 'Mission: Impossible 7'!

Volgend jaar weer een nieuwe Mission: Impossible!

Dit jaar zien we actieheld Tom Cruise in de straaljagerfilm Top Gun: Maverick. Daarin zie je veel vliegensvlugge actie met straaljagers en dat is toch net iets anders dan de maffe stunts die Cruise uithaalt in de Mission: Impossible-films. In 2021 keert die reeks echter alweer terug!

En in Mission: Impossible 7 zullen drie grote actiescènes zitten die de eerdere actiescènes doen verbleken volgens regisseur Christopher McQuarrie die eerder deel vijf en zes schreef en regisseerde. Tegenover Empire liet McQuarrie weten dat alle remmen losgaan in deel zeven.


"We hebben drie obscene dingen bedacht die hij nu doet en waar ik doodsbang voor ben. De achtervolging in de helikopter zal hierdoor als speelgoed aanvoelen."

Niet naar de ruimte
Ook bevestigde McQuarrie dat Ethan Hunt niet de ruimte in zal gaan, aangezien er nog genoeg op de aarde te doen is. Hij liet daarna weten dat hij nog niet heeft bedacht hoe hij deel zeven en het in 2022 te verschijnen Mission: Impossible 8 op elkaar aan moeten sluiten. Dit alles geeft aan dat de films grotendeels in het teken staan van duizelingwekkende actiescènes.

Op 23 juli 2021 verschijnt Mission Impossible 7 en voor 5 augustus 2022 staat Mission Impossible 8 gepland. Uiteraard keren vele bekende gezichten terug.

NieuwsFilm

meest populair