Trailer van Wes Anderson's 'The French Dispatch' met ongelooflijke cast!

Trailer van Wes Anderson's 'The French Dispatch' met ongelooflijke cast!

De film zal deze zomer te zien zijn!

Een Wes Anderson film is altijd iets om naar uit te kijken. Zo maakte de regisseur al Moonrise Kingdom, The Grand Budapest Hotel maar ook tekenfilms als Fantastic Mr. Fox en Isle of Dogs. Zijn creatieve films worden voornamelijk geprezen om de visuele aspecten, maar ook de cast mag er elke keer weer zijn. Gisteren verscheen nog de eerste opvallende poster van zijn nieuwste film, The French Dispatch, maar nu eveneens een trailer van is vrijgegeven.

De film speelt zich af midden in de twintigste eeuw, in de fictieve Franse stad Ennui-sur-Blasé. De film volgt meerdere personages, zoals een redactie, journalisten en The French Dispatch, de Franse afdeling van een Amerikaans tijdschrift. De kleurrijke trailer is hieronder te zien.



Ongelooflijke cast
Anderson weet voor zijn films altijd een mooie cast te vinden, maar deze keer heeft hij zichzelf overtroffen. Zo zullen o.a. Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Jeffrey Wright, Bill Murray, Liev Schreiber, Elisabeth Moss, Edward Norton, Christoph Waltz, Saoirse Ronan én Owen Wilson in The French Dispatch te zien zijn. Vanaf 24 juli zal de film in de Nederlandse bioscoopzalen draaien.

NieuwsFilm

meest populair