Algemeen

Nog een live-action film van Disney op komst

Deze keer is Rapunzel aan de beurt.

door Wouter Drummen om 14:09 in Algemeen
Het Huis van de Muis brengt de ene naar de andere live-action film uit. Zo zijn er al remakes geweest van hun klassiekers als Beauty and the Beast, The Lion King and Aladdin. Ook verschijnt binnenkort Mulan. Er zijn nog heel wat andere live-action films gepland, maar nu is er nog eentje aangekondigd, namelijk Rapunzel.

Hier kwam de website The DisneyInsider achter. Er moet dus een live-action Rapunzel komen, maar het is nog niet geheel duidelijk of deze gebaseerd zal zijn op de populaire en succesvolle Tangled, de tekenfilm die in 2010 uiterst goed werd onthaald. Het zou ook kunnen dat het gebasseerd zal op het originele verhaal van de brothers Grimm. Ashleigh Powell, o.a. bekend van The Nutcracker and the Four Realms, zal in ieder geval het script voor de film verzorgen.

In de bioscoop
Gezien het succes dat de bekende prinses in vorige films heeft gekend, is het niet zo gek dat Disney deze live-action in de bioscoop wil uitbrengen en niet meteen op hun nieuwe streamingsite, Disney+, zal zetten. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Disney moet fuseren met Canon of HP.

Artificialis

Avatar

Serieus? Gaan ze nu al met de 3D animaties beginnen? De volgende stap is zeker het herkauwen van de Pixar animaties? Ik hoop dat het aantal bezoekers voor deze onzin snel gaat afnemen. Dit begint gewoon schaamteloos te worden.

GreenHornet

Avatar

Wel een witte actrice, Disney moet niet gaan overdrijven.

Mav Damian

Avatar

Niks mis als je remakes gaat maken, maar Di$ney is zeer vervelend aan het worden met de 1e remake naar de andere.

badboyspot

Avatar

ik snap niet waarom mensen klagen als he niet wil kijken fa je gewoon niet

Harrie69

Avatar

^ Ik denk dat mensen liever zien dat Disney tijd en geld steekt in nieuwe originele content.

NieuwsFilm