Nog een live-action film van Disney op komst

Deze keer is Rapunzel aan de beurt.


Het Huis van de Muis brengt de ene naar de andere live-action film uit. Zo zijn er al remakes geweest van hun klassiekers als Beauty and the Beast, The Lion King and Aladdin. Ook verschijnt binnenkort Mulan. Er zijn nog heel wat andere live-action films gepland, maar nu is er nog eentje aangekondigd, namelijk Rapunzel.

Hier kwam de website The DisneyInsider achter. Er moet dus een live-action Rapunzel komen, maar het is nog niet geheel duidelijk of deze gebaseerd zal zijn op de populaire en succesvolle Tangled, de tekenfilm die in 2010 uiterst goed werd onthaald. Het zou ook kunnen dat het gebasseerd zal op het originele verhaal van de brothers Grimm. Ashleigh Powell, o.a. bekend van The Nutcracker and the Four Realms, zal in ieder geval het script voor de film verzorgen.

In de bioscoop
Gezien het succes dat de bekende prinses in vorige films heeft gekend, is het niet zo gek dat Disney deze live-action in de bioscoop wil uitbrengen en niet meteen op hun nieuwe streamingsite, Disney+, zal zetten. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair