Algemeen

Schoon nu jouw Netflix-account met deze handige tip

Ben jij ook klaar met al die zinloze tips?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Je menu van Netflix is meer op jouw kijkgedrag afgestemd dan dat je mogelijk denkt. Alle menu's met films en series staan er met een reden. Wil jij de suggesties hier en daar wat aanpassen dan is onderstaande tip mogelijk iets voor jou!

Als je jouw Netflix-account opstart, dan zie je uiteraard je eigen favorieten staan, maar er worden ook flink wat suggesties gedaan op basis van jouw kijkgeschiedenis. En dan niet alleen wat betreft de titels. Er worden ook bepaalde genres getoond en er wordt ook gewezen op de films en series die je nog moet afkijken of eventueel nog een keer zou kunnen bekijken.

Wis je Netflix account nu!
Wil jij het Netflix account weer terugzetten naar de beginwaarden dan kun je dat doen via de instellingen van je account. Ga dus naar Account en klik in het menu op 'Kijkactiviteit'. Als je uit die lijst titels verwijdert, dan komen aanbevelingen op basis van die titel niet meer terug in je menu. Verwijder je ze allemaal? Dan ben je dus terug bij af! Misschien wel even een klusje.

Nog meer tips!
Eerder wezen we je al op het downloaden van je persoonlijke kijkgeschiedenis, het uitzetten van een wel erg irritante optie en de Netflix Codes die je kunt gebruiken om naar bepaalde genres te gaan.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

None taken

Avatar

Titel niet helemaal juist gok ik

Ankhorion

Avatar

Of als je de enige kijker bent. Maak een nieuwe persoon aan.
Ook handig bij VPN buitenland.

Kitty70

Avatar

Alles weggooien. Ik heb inmiddels meer dan 6.000 titels gekeken

NieuwsFilm