3 superleuke films die nu gewoon op Disney+ staan!

3 superleuke films die nu gewoon op Disney+ staan!

Deze komedies kun je zo aanzetten om een avondje te lachen.

Verleden week keken we nog naar vier gave scifi-films die gewoon op Disney+ staan en hieronder zie je drie wel erg leuke komedies die je zo aan kunt zetten op de nog jonge streamingdienst!

The Muppets (2011)

Regie: James Bobin | Hoofdrollen: Jason Segel, Amy Adams en Chris Cooper

Deze Muppet-film is de zevende in de reeks en verscheen jaren na het zesde deel Muppets from Space (1999), een van de weinige delen die niet op Disney+ staan. Uiteraard is de complete gang weer terug met onder meer Kermit the Frog, Miss Piggy, Gonzo the Great en Fozzie Bear. De inzet: het redden van het oude, vervallen, Muppet-theater!


Cool Runnings (1993)

Regie: Jon Turteltaub | Hoofdrollen: Leon, Doug E. Doug en John Candy

Wie kent deze komedie nog niet? Cool Runnings van regisseur Jon Turteltaub is één van de geliefdste komedies uit de '90 en heeft een prachtrol voor wijlen John Candy en uiteraard ook andere hoofdrolspelers. In de film volgen we een Jamaicaans bobsleeteam dat gaat deelnemen aan de Olympische winterspelen van 1988.


Turner & Hooch (1989)

Regie: Roger Spottiswoode | Hoofdrollen: Tom Hanks, Mare Winningham en Craig T. Nelson

Deze komedie met Tom Hanks en hond Beasley the Dog is een vermakelijke komedie die in hetzelfde jaar verscheen als het vergelijkbare K-9 met James Belushi. De op dat moment nog jonge Hanks was op dat moment bekend van films als Splash, The 'Burbs en uiteraard Big. In Turner & Hooch werkt de ambitieuze agent Scott Turner samen met een hond om de moord op zijn baasje op te lossen.



NieuwsFilm

meest populair