Algemeen

Deze baby dino uit 'Jurassic World 3' is er klaar voor!

Net als in de eerdere films nu ook weer baby dino's in de franchise.

door Bram de Groot om 11:08 in Algemeen
Het duurt niet lang meer voordat de opnames starten voor de zesde Jurassic Park-film Jurassic World 3. Regisseur Colin Trevorrow legt namelijk de hand aan de laatste (technische) voorbereidingen om de camera's hun werk te laten doen.

Net als in eerdere films in de succesvolle en geliefde franchise keren in het zesde deel baby dino's terug. Dit keer waarschijnlijk niet in een lab, een speeltuin of middenin een stad, maar vermoedelijk in een uitgesterkt bos dat grenst aan bewoond gebied. In Jurassic World: Fallen Kingdom uit 2018 wisten namelijk heel wat dino's te ontsnappen uit de locatie waar ze gevangen zaten.
Baby dino's terug!
Regisseur Trevorrow deelde onderstaande foto van een baby Nasutoceratops of Triceratops. Deze zal waarschijnlijk te zien zijn in de derde film, in de bioscoop vanaf 10 juni 2021!


In die film zien we ook rollen voor Chris Pratt (Owen Grady), Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), Sam Neill (Alan Grant), Laura Dern (Ellie Sattler), Jeff Goldblum (Ian Malcolm), Jake Johnson (Lowery), Omar Sy (Barry), Justice Smith (Franklin Webb), Daniella Pineda (Zia Rodriguez), B.D. Wong (Dr. Henry Wu) en nieuwkomers als Isabella Sermon (Maisie Lockwood) en nieuwkomers DeWanda Wise (She's Gotta Have It) en Mamoudou Athie (Sorry for Your Loss).

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ik denk inderdaad een Nasutoceratops. Super tof dat ze animatronics blijven gebruiken!

NieuwsFilm