Algemeen

Gaat James Gunn na 'The Suicide Squad' meer films maken voor DC?

De populaire regisseur hint er in ieder geval wel op.

door Timothy van Damme om 09:50 in Algemeen
Na Guardians of the Galaxy leek James Gunn de 'golden boy' van Marvel te worden. Maar toen doken er oude berichten op, die volgens Disney te ver gingen en werd hij aan de kant gezet. DC zag zijn kans en bood hem aan zijn gang te gaan met The Suicide Squad, het soort-van-vervolg op de bijna gelijknamige film uit 2016. En hoewel inmiddels alles weer koek en ei is met zijn oude werknemer, staat Gunn ervoor open om meer films voor hun concurrent te maken.

Toen James Gunn de laan werd gewezen, wist DC hem binnen te halen met een mooi aanbod. Hij mocht zelf kiezen met welke personages hij een film wilde maken. Hij besloot dat hij het team slechteriken van Suicide Squad een tweede kans wilde geven. Maar dan wel op zijn manier en slechts met een handvol acteurs uit het eerste deel.

Instagram
Recent vroeg iemand op Instagram aan Gunn wat zijn tweede keuze geweest zou zijn, als hij niet aan de slag had gekund met The Suicide Squad. Zijn antwoord was ontwijkend, maar tegelijkertijd hoopgevend voor zijn fans: "Ik had twee voorstellen. Misschien komen jullie er ooit achter wat die andere was (maar niet vandaag)."

Voorlopig laat hij zich dus niet in de kaarten kijken, maar het zou zomaar kunnen betekenen dat hij na een eventueel succes van The Suicide Squad aan de slag gaat met een andere DC blockbuster. Als je de projecten van Gunn wilt volgen, is het aan te raden zijn Instagram te volgen, waar hij regelmatig antwoord geeft op de vragen van zijn fans.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

laat hem Gotham City Sirens maken

CaptainCab

Avatar

Ben benieuwd of zijn Suicide Squad succesvol zal zijn, de slechte nasmaak van de eerste heeft aardig bijgedragen aan het floppen van Birds of Prey

Master Of Films

Avatar

GreenHornet "laat hem Gotham City Sirens maken"
Topidee. Daarbij meteen de kans grijpen om Harley en Pamela een koppel te maken. Gewoon als goedmakertje na de controversie van DC comics. Kunnen we weer verder met ons leven. Smiley face

PRIME

Avatar

@CaptainCab

En het feit dat BoP écht ruk is.

Wessel.jagt

Avatar

Top regisseur top cast, ik verwacht nu wel veel van de film. Word vast een toppertje

NieuwsFilm

meest populair