Gaat James Gunn na 'The Suicide Squad' meer films maken voor DC?

Gaat James Gunn na 'The Suicide Squad' meer films maken voor DC?

De populaire regisseur hint er in ieder geval wel op.

Na Guardians of the Galaxy leek James Gunn de 'golden boy' van Marvel te worden. Maar toen doken er oude berichten op, die volgens Disney te ver gingen en werd hij aan de kant gezet. DC zag zijn kans en bood hem aan zijn gang te gaan met The Suicide Squad, het soort-van-vervolg op de bijna gelijknamige film uit 2016. En hoewel inmiddels alles weer koek en ei is met zijn oude werknemer, staat Gunn ervoor open om meer films voor hun concurrent te maken.

Toen James Gunn de laan werd gewezen, wist DC hem binnen te halen met een mooi aanbod. Hij mocht zelf kiezen met welke personages hij een film wilde maken. Hij besloot dat hij het team slechteriken van Suicide Squad een tweede kans wilde geven. Maar dan wel op zijn manier en slechts met een handvol acteurs uit het eerste deel.

Instagram
Recent vroeg iemand op Instagram aan Gunn wat zijn tweede keuze geweest zou zijn, als hij niet aan de slag had gekund met The Suicide Squad. Zijn antwoord was ontwijkend, maar tegelijkertijd hoopgevend voor zijn fans: "Ik had twee voorstellen. Misschien komen jullie er ooit achter wat die andere was (maar niet vandaag)."

Voorlopig laat hij zich dus niet in de kaarten kijken, maar het zou zomaar kunnen betekenen dat hij na een eventueel succes van The Suicide Squad aan de slag gaat met een andere DC blockbuster. Als je de projecten van Gunn wilt volgen, is het aan te raden zijn Instagram te volgen, waar hij regelmatig antwoord geeft op de vragen van zijn fans.

NieuwsFilm

meest populair