Setfoto's 'Matrix 4' geven duidelijke blik op Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss

Neo en Trinity in actie op een motor.

De foto's en filmpjes achter de schermen bij The Matrix 4 blijven binnenstromen. Na het bericht van gister waarin al een waanzinnige sprong te zien was en een (ogenschijnlijke) stunt met een motor, zijn van laatstgenoemde scène een paar plaatjes geschoten.

We zien hoofdrolspeler Keanu Reeves achterop liften bij Carrie-Anne Moss die hem door de straten van San Francisco scheurt, wat erop duidt dat beide castleden een deel van hun eigen stunts doen en, zoals gebruiker Civilian Supreme eerder opmerkte, er hopelijk weinig gebruik gemaakt gaat worden van studiowerk met blue of green screens.

Verder valt op dat Reeves zijn bebaarde, ongeschoren uiterlijk van de John Wick-films intact heeft gehouden (die opnames beginnen tenslotte ook al snel) in plaats van zijn oude gladde look uit 1999/2003. Tevens is de lange jas weer aanwezig, maar ontbreekt vooralsnog de befaamde zonnebril...

De laatste setfoto toont hoe Reeves aan een kabel omhoog wordt getrokken, dus het is duidelijk dat we meer van de spectaculaire actie te zien gaan krijgen waar de 3 voorgangers zo bekend om stonden.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
De film van Lana Wachowski (zonder Lilly dit keer) verschijnt in mei 2021, naar verluid zo'n beetje tegelijk met de release van de vierde John Wick.

NieuwsFilm

meest populair