Ben Affleck onthult waarom hij stopte als Batman

De acteur vertelt het heel open nu.

Acteur Ben Affleck vertelt voor het eerst heel open waarom hij stopte als Batman. De rol is nu voor Robert Pattinson, die een veel jongere Batman speelt dan Affleck deed. De acteur kreeg dus nooit de kans om een standalone film te maken. Nu legt hij voor het eerst uit waarom dit zo is.

Affleck sprak met de New York Times en vertelde dat het niet goed met hem ging. Zijn huwelijk viel uit elkaar en hij greep naar alcohol. "Ik dronk een hele tijd normaal. Maar ik begon meer en meer te drinken toen het slechter ging met mijn huwelijk. Dat was in 2015, 2016. En die drankproblemen zorgden natuurlijk voor meer huwelijksproblemen."

Rol neergelegd
De problemen met Justice League en daaropvolgende heropnames zorgden ervoor dat Affleck het echt gehad had met de rol. Zijn script voor The Batman was namelijk goed, geeft hij nu aan. Affleck had eerst verteld dat het hem niet lukte om een goed script te maken en dat hik daarop stopte.

"Ik liet iemand het script van The Batman zien. Die zei: 'ik denk dat het script goed is, maar ik denk ook dat als je dit nog eens moet doorstaan, je jezelf dood gaat drinken." En dus begon Affleck aan zichzelf te werken en legde hij de rol en film naast zich neer.

NieuwsFilm

meest populair