Algemeen

De indrukwekkende cast van casino-thriller 'The Card Counter' breidt zich uit

Eerder werd Oscar Isaac al aangetrokken als hoofdrolspeler.

door Timothy van Damme om 10:29 in Algemeen
Enkele maanden geleden werd bekend gemaakt dat Oscar Isaac de hoofdrol zal spelen in The Card Counter. Nu is duidelijk welke acteurs verantwoordelijk zullen zijn voor andere belangrijke rollen. En dat zijn niet de minsten.

Isaac wordt namelijk vergezeld door comedian Tiffany Haddish, Tye Sheridan (Ready Player One) en oudgediende Willem Dafoe. Sheridan staat bekend als een groot talent van de nieuwe generatie, terwijl Dafoe uiteraard al jaren de meest fantastische rollen heeft gespeeld.

Scorsese
De wraakthriller draait om gokker en voormalig soldaat William Tell. Hij wordt benaderd door Cirk, een kwetsbare maar kwade jongeman die wraak wil nemen op een militaire kolonel. Toevallig is dit ook een vijand van William, die ooit heeft besloten dat hij zijn oude leven achter hem wil laten. Hij neemt de jongen onder zijn hoede en probeert hem de kunst van het pokeren bij te brengen. Maar het blijkt onmogelijk om Cirk op het juiste pad te houden en langzaam wordt Tell in de duisternis van zijn verleden gezogen.

Tye Sheridan zal de rol van Cirk op zich nemen, terwijl Tiffany Haddish de vrouw speelt die de twee ondersteunt tijdens de voorbereidingen van het pokertoernooi. Niet geheel verrassend zal Willem Dafoe de vijandelijke kolonel vertolken. Het verhaal en de regie worden verzorgd door Paul Schrader, die ooit verantwoordelijk was de scripts van Taxi Driver, Raging Bull en The Last Temptation of Christ. Het is dan ook niet gek dat Martin Scorsese komt opdraven als uitvoerend producent.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair