Algemeen

Margot Robbie heeft aanzienlijke rol in 'The Suicide Squad'

De heldin uit Birds of Prey.

door Bram de Groot om 11:46 in Algemeen
Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) is geen doorslaand succes en dat is ergens toch best opvallend aangezien Margot Robbie's personage Harley Quinn juist heel veel aandacht kreeg na de verschijning van Suicide Squad uit 2016. Is het nu wel zo slim om haar een grote rol te geven in The Suicide Squad (2021) van James Gunn?

Tijdens een Q&A-sessie via Instagram beantwoordde Gunn - uiteraard ook bekend van de Guardians of the Galaxy-films van Marvel Studios - een aantal vragen van fans. Eén van de fans vroeg of Harley Quinn in de spotlight komt in The Suicide Squad. "Ze is een erg groot onderdeel van de film," antwoordde Gunn.

Enorme cast in The Suicide Squad
De grote vraag is nu welke impact Birds of Prey heeft op het personage van Robbie. De kans lijkt groot dat Warner Bros. tijdens de promotie niet geheel zal focussen op Robbie's flink maffe personage. Er zijn namelijk ook heel wat andere interessante figuren en acteurs.

Om een aantal acteurs en hun rollen te noemen: Joel Kinnaman (Rick Flag), John Cena (Peacemaker), Viola Davis (Amanda Waller), David Dastmalchian (Abner Krill / Polka-Dot Man), Daniela Melchior (Ratcatcher), Steve Agee (King Shark), Jai Courtney (Captain Boomerang), Nathan Fillion (Arm-Fall-Off-Boy), Pete Davidson (Blackguard), Michael Rooker (Savant), Flula Borg (Javelin), Sean Gunn (Weasal) en Mayling Ng (Mongal).

En dan zijn er ook nog rollen voor onder meer Idris Elba en Taika Waititi. In augustus 2021 in de bioscoopzalen!9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hiss

Avatar

Die achterste man op de foto heeft echt een tof pak.

GreenHornet

Avatar

Ben benieuwd welke versie van Harley zij gaat spelen

Ang3l

Avatar

Arm fall off boy? :D

Dukat

Avatar

X-aantal van deze mensen hebben ook in MCU gespeeld

HarleyQuinn

Avatar

Hoe aanzienlijker hoe liever wat mij betreft Smiley face.

CassidyButch

Avatar

Lees nou voor de verandering een comicbook over suicide squad

NieuwsFilm