Nicolas Cage gaat een aantal personages opnieuw spelen in film over zichzelf

Genoeg keuze in ieder geval, want zijn repertoire is breed genoeg!

Een aanvulling op dit artikel uit november. Het nieuwste project van Nicolas Cage waarin hij de rol speelt van Nicolas Cage, heeft als titel meegekregen The Unbearable Weight Of Massive Talent.

De acteur (56) heeft een scala aan memorabele losgeslagen personages vertolkt door de jaren heen en een aantal daarvan gaan we terugzien in de film, omdat Cage zowel een hedendaagse fictieve versie van zichzelf speelt alsmede een jongere (waarschijnlijk met de-aging techniek).

"Er zijn een paar scènes waarbij ik en ik met elkaar in botsing komen en het dan op mijn excentrieke manier uitvechten, dus dat wordt een hele acrobatische manier van acteren", vertelde Cage tegenover EMPIRE.

Wie dit betreffen, is nog niet bekend, maar het zou zomaar kunnen dat we ineens weer gaan genieten van bijvoorbeeld alcoholist Ben (Leaving Las Vegas), psychopaat Castor Troy (Face/Off), hillbilly Cameron Poe (Con Air), biker Johnny Blaze (Ghost Rider) of maniak Red Miller (Mandy).

JCVD
Het is niet de eerste keer dat een acteur zichzelf persifleert. In 2008 ging Jean-Claude van Damme Cage al voor in het goed ontvangen komische misdaaddrama JCVD. The Unbearable Weight Of Massive Talent zal naar verwachting begin 2021 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair