Algemeen

Nicolas Cage gaat een aantal personages opnieuw spelen in film over zichzelf

Genoeg keuze in ieder geval, want zijn repertoire is breed genoeg!

door Arjen Rooseboom om 10:00 in Algemeen
Een aanvulling op dit artikel uit november. Het nieuwste project van Nicolas Cage waarin hij de rol speelt van Nicolas Cage, heeft als titel meegekregen The Unbearable Weight Of Massive Talent.

De acteur (56) heeft een scala aan memorabele losgeslagen personages vertolkt door de jaren heen en een aantal daarvan gaan we terugzien in de film, omdat Cage zowel een hedendaagse fictieve versie van zichzelf speelt alsmede een jongere (waarschijnlijk met de-aging techniek).

"Er zijn een paar scènes waarbij ik en ik met elkaar in botsing komen en het dan op mijn excentrieke manier uitvechten, dus dat wordt een hele acrobatische manier van acteren", vertelde Cage tegenover EMPIRE.

Wie dit betreffen, is nog niet bekend, maar het zou zomaar kunnen dat we ineens weer gaan genieten van bijvoorbeeld alcoholist Ben (Leaving Las Vegas), psychopaat Castor Troy (Face/Off), hillbilly Cameron Poe (Con Air), biker Johnny Blaze (Ghost Rider) of maniak Red Miller (Mandy).

JCVD
Het is niet de eerste keer dat een acteur zichzelf persifleert. In 2008 ging Jean-Claude van Damme Cage al voor in het goed ontvangen komische misdaaddrama JCVD. The Unbearable Weight Of Massive Talent zal naar verwachting begin 2021 in de bioscopen verschijnen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

My God wat is deze man afgegleden als C-acteur. Ooit kon ik hem wél waarderen als acteur, maar lijkt wel of hij tegenwoordig werkelijk alles aanpakt en zijn trots daarvoor opzij zet.

Novarellum

Avatar

Dit moet wel epic worden

centr1no

Avatar

Monojaxx "lijkt wel of hij tegenwoordig werkelijk alles aanpakt en zijn trots daarvoor opzij zet."
Dat is geen kwestie van willen maar van moeten. In zijn hoogtijdagen heeft hij wat teveel geld uitgegeven aan te dure, onnodige dingen en na een tijdje wilde de belastingdienst hun (achterstallige) deel.
De IRS in de US kan iemand blijkbaar dwingen te werken om die schuld af te betalen.
Daarbij komt dat hij (volgens de roddels) in die tijd stevig aan de drank en drugs zat en niet meer de beste films aangeboden kreeg.

Sunspot

Avatar

Ben wel benieuwd :D

Fan1984

Avatar

VERSCHIKKELIJKE man ! Live action figuur van "droopy"
Krijg wereld films voorgeschoteld die verpest worden door zijn aanwezigheid in die films!

Civilian Supreme

Avatar

Heel erg benieuwd naar deze film, hopelijk dat hij hierdoor weer terugkomt op topniveau.
Castor Troy was trouwens een geweldige rol.

NieuwsFilm