Netflix

Deze nieuwe films komen in maart naar Netflix

Een mooi aanbod vol nieuwe blockbusters!

door Jim Pedd om 17:32 in Netflix
Elke maand weer komt Netflix met een hele reeks nieuwe films. Vandaag hebben we voor je het overzicht van de maand maart. En dat belooft vooral grote blockbusters en iets minder Originals. Dat vinden we, gezien de films die er uitgebracht worden, niet direct het ergste van de wereld.

The Matrix Reloaded en Revolutions 1 maart)
Er komt een vierde Matrix-film aan en om je alvast op de komst van deze sci-fi film voor te bereiden, kan je straks op Netflix naar delen twee en drie kijken. In de films zien we hoe Mr. Smith vrijkomt uit de machinewereld en het voorzien heeft op Neo. En die moet dus alles op alles op zetten om te voorkomen dat de enige overgebleven mensenstad, Zion, vernietigd wordt.Spider-Man: Far From Home (1 maart)
Niet Disney+, maar Netflix, kan ons deze Spidey-film laten zien. We zien hoe Peter Parker samen met zijn klasgenoten naar Europa reist. Daar hoopt hij even van al het superheldengedoe af te zijn, maar niets is minder waar. De vreemde Elementals teisteren het continent en het is aan Peter om, met behulp van Nick Fury en de mysterieuze nieuwkomer Mysterio, om hen te verslaan.Mission: Impossible - Fallout (5 maart)
Elke film weer brengt knotsgekke actie met zich mee en vooral een flinterdun verhaal. Dat is met deze zesde film in de franchise niet veel anders. Tom Cruise onderneemt weer ontzettend gave stunts en beleeft heel wat razendsnelle actie, op weg naar een manier om de wereld weer eens te redden. Zijn Ethan Hunt wordt ditmaal geplaagd door geesten uit het verleden.Angel Has Fallen (20 maart)
De vorige twee Has Fallen-films draaiden om de Amerikaanse president die flink in de problemen kwam. Het was telkens aan zijn bodyguard Mike Banning om hem te redden. Maar nu is het omgedraaid en moet de bodyguard, wederom gespeeld door Geralt Butler, gered worden.Django Unchained (31 maart)
Django was een slaaf, tot hij bevrijd werd door Dr. King Schultz. Samen gaan ze op jacht op criminelen en uiteindelijk een groter doel: de vrouw van Django, Broomhilda von Shaft, moet bevrijd worden uit de klauwen van Calvin Candie. Geen makkelijke missie, want Calvin is een dodelijk man.Spenser Confidential (6 maart)
Als twee agenten van de Boston Police vermoord worden, besluit oud-agent Spenser samen te werken met zijn no-nonsense kamergenoot Hawk, om de criminelen die hiervoor verantwoordelijk zijn, kapot te maken. Een actiekomedie met hoofdrollen voor Mark Wahlberg en Winston Duke.The Platform (20 maart)
In de toekomst wonen gevangenen in verticaal gestapelde cellen, waar ze hongerig toekijken hoe voedsel langzaamaan van boven naar beneden getakeld wordt. Voor iedereen die boven zit, is het leven nog te doen, maar onderaan is het gruwelijk.En verder
Saving Private Ryan (1 maart)
Dumb and Dumber (1 maart)
Dirty Harry (1 maart)
Scooby-Doo! And the Gourmet Ghost (11 maart)
Lego DC Comics Super Heroes: Aquaman: Rage of Atlantis (12 maart)


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Daanminator

Avatar

Goede lijst, nu nog IT chapter 2!

Frietgezicht

Avatar

Ron Jans gaat alles kijken,zat tijd. Vooral Django had die zin in.

Dawgruule

Avatar

Leuke lijst! Wel jammer dat het eerste deel van de Matrix er niet op komt. Ik wil deel 2 en 3 ook nogmaals kijken, maar dan wel beginnende met deel 1

John Wayne

Avatar

Dirty Harry, de beste copmovie ooit

JMRG

Avatar

Lekkere lijstje hoor, werd wel tijd

noah81

Avatar

Savind private ryan heeft er toch al een tijdje opgestaan??
Verder leuk lijstje.

Sunspot

Avatar

Ziet er goed uit!

NieuwsFilm