Bewijs dat Joker uit 'Birds of Prey' is geknipt

Bewijs dat Joker uit 'Birds of Prey' is geknipt

Bijna zat de Joker daadwerkelijk in de Suicide Squad-vervolgfilm.

In 2016 zagen we in het financieel succesvolle Suicide Squad nog flink wat scènes met Harley Quinn (Margot Robbie) en Joker (Jared Leto). In Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) was Mr. J. niet te zien. Het scheelde echter weinig of hij was wel (kort) opgedoken.

Verleden jaar doken er al foto's vanaf de set op waaruit bleek dat er wel opnames waren met daarin Robbie's Harley Quinn en de Joker. Hieronder zie je nu een foto van achter de schermen van de stand-in die de Joker speelde. Klaarblijkelijk is er wel een korte scène met de Joker opgenomen. Waarschijnlijk de scène waarin Mr. J. en Harley Quinn definitief uit elkaar gaan.

OTHER: Jared Leto's Birds of Prey body double from r/DC_Cinematic

Birds of Prey een succes?
Dat Birds of Prey geen doorslaand succes is mag duidelijk zijn. Maar is de film ook een flop? Met een budget van zo'n 85 miljoen dollar is er tot op heden wereldwijd zo'n 150 miljoen dollar opgehaald. De verwachting is dat de film uiteindelijk eindigt met een opbrengst tussen de 200 en 250 miljoen.

Mocht dit zo zijn, dan is de film niet per se een flop, aangezien de DC-film ook nog de thuisverkoop krijgt en de verkoop aan VOD- en streamingdiensten. Robbie zien we volgend jaar terug in The Suicide Squad van James Gunn. De Joker van Leto lijkt afgeschreven.

NieuwsFilm

meest populair