Gerucht: 'Captain Marvel 2' al van start als 'Warbird Productions II'

In 2022 zou Brie Larson terug kunnen keren.

Begin 2019 was Captain Marvel bijzonder succesvol, al was er ook wel wat commentaar op Brie Larsons invulling van Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel. Uiteraard komt er gewoon een vervolg en de werkzaamheden daarvoor lijken nu echt op gang te komen.

Volgens een reporter van The GWW zou Marvel Studios al volop aan het voorbereiden zijn en zelfs al richting een productiestart werken. Dit zou kunnen betekenen dat de film uiterlijk in 2022 zou moeten verschijnen. Voorlopig heeft de film de werktitel 'Warbird Productions II'. Het eerste deel ging nog onder de naam 'Warbird Productions'.


Nieuw personeel
Niet Anna Boden en Ryan Fleck maar een nog nader te onthullen regisseur zou Captain Marvel 2 moeten gaan regisseren. Het script wordt op dit moment geschreven door Megan McDonnell, die eerder werkte aan het verhaal voor de Disney+ serie WandaVision.

De kans bestaat dat Captain Marvel 2 midden februari 2022 verschijnt. Op 18 februari staat namelijk een nog titelloze Marvel-film gepland. Andere opties in dat jaar zijn 29 juli en 7 oktober.

NieuwsFilm

meest populair