Uitgelekte setbeelden 'The Batman' tonen volledig kostuum op klaarlichte dag!

De superheld uit Gotham in actie!

Matt Reeves en zijn crew zijn momenteel neergestreken in Glasgow, Schotland voor de opnames van The Batman. Daar filmt men onder andere op en rondom het terrein van een begraafplaats en een leegstaand ziekenhuis. Inmiddels hebben nieuwsgierige fans beelden daarvan weten te maken, waarop ook het kostuum van de titelheld in volle glorie te zien is!

Fans kregen deze week een eerste glimp van het pak dat Batman zal dragen in de volgend jaar zomer te verschijnen blockbuster. Filmstudio's komen vaak met zo'n voorproefje als de acteurs binnenkort in hun kostuum op de set verschijnen (zo willen ze de gluurders voor zijn). Dat is nu ook het geval, omdat het team van The Batman deze week is begonnen met het draaien van een aantal (actie)scènes.

Stunten
Op internet zijn inmiddels verschillende beelden van de opnames verschenen. Hierop is onder meer de stuntdubbel van Robert Pattison racend op een motor te zien. De stuntman draagt hier overigens een speciaal stuntkostuum. Deze kostuums zijn vaak simpeler en minder gedetailleerd dan het daadwerkelijke pak (om het stuntwerk beter en veiliger uit te kunnen voeren).


Dit bericht bekijken op Instagram

Novo batman já chegou chegando...

Een bericht gedeeld door Upmotosp (@upmotosp) op


The Batman moet in juni 2021 in de bioscopen verschijnen!

NieuwsFilm

meest populair