Video

Uitgelekte setbeelden 'The Batman' tonen volledig kostuum op klaarlichte dag!

De superheld uit Gotham in actie!

door FilmTotaal om 22:30 in Video
Matt Reeves en zijn crew zijn momenteel neergestreken in Glasgow, Schotland voor de opnames van The Batman. Daar filmt men onder andere op en rondom het terrein van een begraafplaats en een leegstaand ziekenhuis. Inmiddels hebben nieuwsgierige fans beelden daarvan weten te maken, waarop ook het kostuum van de titelheld in volle glorie te zien is!

Fans kregen deze week een eerste glimp van het pak dat Batman zal dragen in de volgend jaar zomer te verschijnen blockbuster. Filmstudio's komen vaak met zo'n voorproefje als de acteurs binnenkort in hun kostuum op de set verschijnen (zo willen ze de gluurders voor zijn). Dat is nu ook het geval, omdat het team van The Batman deze week is begonnen met het draaien van een aantal (actie)scènes.

Stunten
Op internet zijn inmiddels verschillende beelden van de opnames verschenen. Hierop is onder meer de stuntdubbel van Robert Pattison racend op een motor te zien. De stuntman draagt hier overigens een speciaal stuntkostuum. Deze kostuums zijn vaak simpeler en minder gedetailleerd dan het daadwerkelijke pak (om het stuntwerk beter en veiliger uit te kunnen voeren).


Dit bericht bekijken op Instagram

Novo batman já chegou chegando...

Een bericht gedeeld door Upmotosp (@upmotosp) op


The Batman moet in juni 2021 in de bioscopen verschijnen!

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Ziet er goed uit. Het pak ziet er nu ook wat flexibeler uit en lijkt beter bestand tegen bijvoorbeeld kogels. De moter ziet er wel wat standaard uit, heb ik liever die ene uit de Dark Knight.

Steve-O

Avatar

De oortjes zien er toch anders uit dan ik had verwacht! Maar ik vind het wel wat hebben.

Ik vind de Batpod van TDK ook erg gaaf maar vind het niet erg dat dit meer op een standaard motor lijkt. Ben benieuwd naar de andere wagen.

GreenHornet

Avatar

Als je Arkham games hebt gespeeld dan krijgt hij ook upgrades in de toekomst

Maac

Avatar

Gooi er een rode filter overheen en het ziet er nog steeds top uit.

Civilian Supreme

Avatar

Die oortjes zijn net een soort rare antennes, die kraag nog steeds niks, pak veel te high tech en welke sufferd heeft die punten op de motor bedacht, 1 klein ongelukje en ze staan in zijn borstkas.
Ik hoop echt dat zijn outfit in de film gaat veranderen.

GinoD240

Avatar

Het ziet er werkelijk waar voor geen meter uit , die oren zien er uit als uitelkaar getrokken kauwgum, de cowl heeft wat weg van een bondage masker.....verder moet ik bij de Cowl aan de kop van "Waspinator" denken, "Transformers" kenners weten misschien wat ik bedoel, het is net latex die Cowl, nog maar te zwijgen over de rest ......al zou het bij wijze van spreken alleen nog gaan om een eventueel Motor-pak, dat Batman draagt als alternatieve-suit......Bah!

Judge

Avatar

klaar daglicht....? Bedoelt men op klaarlichte dag?

Sunspot

Avatar

Zo, van voorkant ziet het er vet uit :D

Echt Arkham style weer

Sunspot

Avatar

die 'oren' lijken veel op die van de televisie serie haha.

Sunspot

Avatar

Meer foto's gezien, zag ik even niet.

Van voorkant ziet het er echt goed uit, van zijkant stuk minder, die kaak komt minder cool uit of zo

Sunspot

Avatar

Die motor lijkt wel uit 2e WO of zo

Weet niet, soms vet, dan weer matig, moet bewegende beelden zien

kokosnoot

Avatar

Rofl dat Filmpje op het einde.

ThysRomani

Avatar

Hahahaha dat filmpje, Batman gaat op z'n bek. Het wordt dus een zeer realistische film, met de waarschuwing om niet op de motor te stappen met regen!

Maar even de trailer afwachten denk ik. Op basis hiervan kan ik nog niet zoveel.

Nature

Avatar

Toffe motor.

TheWatcher

Avatar

Ben met de meeste wel eens dat dit er niet uit ziet, die cowl al helemaal niet. Voor mij persoonlijk ziet het pak er ook niet 'flexibel' eruit, dat in combinatie met die schouder pads ben ik benieuwd hoe de actie scenes eruit gaan zien. Log en slechte choreografie a la Nolans Batman of toch niet?!?

NieuwsFilm

meest populair