Algemeen

Bijna rond: Chris Evans pakt hoofdrol in 'Little Shop of Horrors'

Ook namen Taron Egerton en Scarlett Johansson cirkelen rond

door Niels van Arkel om 12:32 in Algemeen
Chris Evans (Captain America: Civil War, Knives Out) is in onderhandeling met Warner Bros. voor een belangrijke rol in Little Shop of Horrors, een remake van de klassieke cultfilm uit 1986.

Evans zal de tandarts Orin Scrivello spelen, die in 1986 gespeeld werd door Steve Martin. Orin is het sadistische vriendje van de vrouwelijke hoofdrol Audrey. Hij vind zijn gekozen baan ontzettend leuk, maar hij lacht vooral vanwege zijn ballonnetje lachgas, die hij regelmatig nuttigt.Hoofdrollen
Het verhaal van Little Shop of Horrors gaat over Seymour, die in een krakkemikkig bloemenwinkeltje werkt en in het geheim verliefd is op zijn collega Audrey. Wanneer hij een nieuwe plant ontdekt, wordt hij een beroemdheid. Totdat de plant mensenbloed als voedsel wil...

Voor de rollen van Seymour en Audrey zijn ook al mensen in beeld: Taron Egerton (Rocketman) en Scarlett Johansson (Marriage Story) hebben volgens The Hollywood Reporter al meerdere gesprekken gehad met WB.Er is nog geen releasedatum bekend.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

John Wayne

Avatar

De musical uit 1986 was al een remake van de gelijknamige lowbudget horrorcomedy uit 1960. Jack Nicholson speelde daarin een patiënt die opgewonden raakt van de pijn die de tandarts veroorzaakt. Bill Murray speelde die rol in 1986. Ik hoop dat ze het musicalelement weer overboord gooien en nu een goede horrorcomedy maken met een fatsoenlijk budget.

Mav Damian

Avatar

John Wayne "Ik hoop dat ze het musicalelement weer overboord gooien en nu een goede horrorcomedy maken met een fatsoenlijk budget"
De artikel zegt dat Scarlet Johansson en Taron Egerton ook in gesprek zijn voor de rollen en zijn beide acteurs die kunnen zingen, dus wie weet.

twiztet

Avatar

*foutje* de hoofdrol van de film uit 1986 was van rick morranis niet van steve martin zoals het artikel beschrijft

NieuwsFilm