De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Men in Black: International (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: F. Gary Gray | Cast: Tessa Thompson, Chris Hemsworth, Liam Neeson, e.a.
Molly droomt al sinds haar jeugd over een baan bij Men in Black, een geheime overheidsorganisatie die de aarde beschermt tegen buitenlandse bedreigingen. Ze krijgt een kans en wordt naar Londen gestuurd voor haar proeftijd. Daar moet ze samenwerken met Agent H om de grootste bedreiging ooit tegen te houden: er bevindt zich namelijk een mol binnen dienst.

Hail, Caesar! (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joel en Ethan Coen | Cast: Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, e.a.
Hollywoodproducent Eddie Mannix is een manusje-van-alles die alle dagelijkse problemen oplost in zijn studio. Hij houdt de sterren in de gaten en zorgt dat ze zich staande weten te houden in de krankzinnige filmwereld. Op het moment dat Baird Whitlock, de hoofdrolspeler van zijn nieuwste productie, ontvoerd wordt, heeft Mannix echter meer dan één probleempje op te lossen.

Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Motonori Sakakibara, Tetsuo Yajima en Kunihiko Yuyama | Cast: Sarah Natochenny, Dan Green, Bill Rogers, e.a.
Giovanni, de baas van de gemene club Team Rocket, geeft een wetenschapper de opdracht om de eerste kunstmatige Pokémon te creëren: Mewtwo. Jaren later ontvangen Ash Ketchum en zijn vrienden Misty en Brock een uitnodiging van een mysterieuze trainer om naar een eiland te komen en hem te ontmoeten. Tijdens hun reis komen de vrienden echter oog in oog te staan met Mewtwo, die wraak wil nemen op de mensheid.

The Lost City of Z (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gray | Cast: Charlie Hunman, Robert Pattinson, Sienna Miller, e.a.
De Britse kolonel en avonturier Percy Fawcett ontdekt op een van zijn tochten door het Amazonewoud de restanten van een oude, maar ver ontwikkelde beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland gelooft niemand hem echter. Fawcett is echter vastberaden om terug te keren naar de jungle om het bestaan van de mysterieuze stad aan te tonen.

All the Bright Places (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brett Haley | Cast: Elle Fanning, Justice Smith, Luke Wilson, e.a.
Violet en Theodore, twee tieners met de nodige persoonlijke problemen, veranderen elkaars levens voorgoed. Beiden kampen ze met emotionele en fysieke wonden uit het verleden, maar samen ontdekken ze - tijdens een bevrijdende reis die de wonderen van Indiana weerspiegelt - dat zelfs de kleinste momenten van betekenis kunnen zijn.


En verder onder meer...

Actie
10 Minutes Gone (2019)

Drama
The Endless Trench (2019)
The Arbitration (2016)

Horror
The Darkness (2016)

Komedie
Nothing to Hide (2018)
Richard Says Goodbye (2018)
Popstar: Never Stop Never Stopping (2016)

Misdaad
Gbomo Gbomo Express (2015)

Romantiek
When Love Happens (2014)

Thriller
The Intruder (2019)

NieuwsFilm

meest populair