Netflix

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Men in Black: International (2019)
Regie: F. Gary Gray | Cast: Tessa Thompson, Chris Hemsworth, Liam Neeson, e.a.
Molly droomt al sinds haar jeugd over een baan bij Men in Black, een geheime overheidsorganisatie die de aarde beschermt tegen buitenlandse bedreigingen. Ze krijgt een kans en wordt naar Londen gestuurd voor haar proeftijd. Daar moet ze samenwerken met Agent H om de grootste bedreiging ooit tegen te houden: er bevindt zich namelijk een mol binnen dienst.

Hail, Caesar! (2016)
Regie: Joel en Ethan Coen | Cast: Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, e.a.
Hollywoodproducent Eddie Mannix is een manusje-van-alles die alle dagelijkse problemen oplost in zijn studio. Hij houdt de sterren in de gaten en zorgt dat ze zich staande weten te houden in de krankzinnige filmwereld. Op het moment dat Baird Whitlock, de hoofdrolspeler van zijn nieuwste productie, ontvoerd wordt, heeft Mannix echter meer dan één probleempje op te lossen.

Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution (2019)
Regie: Motonori Sakakibara, Tetsuo Yajima en Kunihiko Yuyama | Cast: Sarah Natochenny, Dan Green, Bill Rogers, e.a.
Giovanni, de baas van de gemene club Team Rocket, geeft een wetenschapper de opdracht om de eerste kunstmatige Pokémon te creëren: Mewtwo. Jaren later ontvangen Ash Ketchum en zijn vrienden Misty en Brock een uitnodiging van een mysterieuze trainer om naar een eiland te komen en hem te ontmoeten. Tijdens hun reis komen de vrienden echter oog in oog te staan met Mewtwo, die wraak wil nemen op de mensheid.

The Lost City of Z (2016)
Regie: James Gray | Cast: Charlie Hunman, Robert Pattinson, Sienna Miller, e.a.
De Britse kolonel en avonturier Percy Fawcett ontdekt op een van zijn tochten door het Amazonewoud de restanten van een oude, maar ver ontwikkelde beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland gelooft niemand hem echter. Fawcett is echter vastberaden om terug te keren naar de jungle om het bestaan van de mysterieuze stad aan te tonen.

All the Bright Places (2020)
Regie: Brett Haley | Cast: Elle Fanning, Justice Smith, Luke Wilson, e.a.
Violet en Theodore, twee tieners met de nodige persoonlijke problemen, veranderen elkaars levens voorgoed. Beiden kampen ze met emotionele en fysieke wonden uit het verleden, maar samen ontdekken ze - tijdens een bevrijdende reis die de wonderen van Indiana weerspiegelt - dat zelfs de kleinste momenten van betekenis kunnen zijn.


En verder onder meer...

Actie
10 Minutes Gone (2019)

Drama
The Endless Trench (2019)
The Arbitration (2016)

Horror
The Darkness (2016)

Komedie
Nothing to Hide (2018)
Richard Says Goodbye (2018)
Popstar: Never Stop Never Stopping (2016)

Misdaad
Gbomo Gbomo Express (2015)

Romantiek
When Love Happens (2014)

Thriller
The Intruder (2019)

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

The lost city of z en hail caesar! Wil ik eens bekijken.

Frietgezicht

Avatar

^ Oh je zet topfilms neer zonder dat je ze gezien hebt? Smiley face

Scheerzeep

Avatar

@Frietgezicht

Betrapt ????

Effie

Avatar

Zit Psyduck in die Pokemon-film?

Decepticon

Avatar

Verdomme, MIB International een poosje terug nog on demand gekeken.... imo geen slechte film, gewoon een vermakelijke film waar best van te genieten valt. Leuke actie en humor, leuk verhaaltje en goede chemie tussen de personages, met name Hemsworth en Tessa Thompson.
Mensen verwachten imo veel teveel van een zoveelste sequel.

En eindelijk Lost City of Z kijken, die is mij altijd ontglipt.
The Intruder lijkt me ook nog wel geinig, Dennis Quaid zien we niet zo vaak meer.

adofmirosch

Avatar

@effie

Hoogstwaarschijnlijk wel. Tis een 3d remake knip en plak ala lion king. En in de oude kwam psyduck.

jeff1983

Avatar

Benieuwd naar Lost City of Z!

Daanminator

Avatar

Mib en lost city wil ik wel zien, de rest boeit me (film)totaal niks.

Goku32

Avatar

Ja echte toppers, die Pokémon films is toch de film waar ook een bioscoop film van geweest is. En dan bedoel ik niet de geen met dead pool,

Maac

Avatar

Frietgezicht "^ Oh je zet topfilms neer zonder dat je ze gezien hebt?"
Het wordt weggelachen, maar eigenlijk is het even triest als voorspelbaar.
Misschien is kritiek op de journalistiek hier inmiddels achterhaald, maar als films worden aangeprezen door mensen die ze niet eens gezien hebben is de bodem wat mij betreft wel geraakt.

Frietgezicht

Avatar

^ Tja het is wel duidelijk voor sommigen dat het een verplicht nummertje is. Alsof je 5 mooie vrouwen moet aanwezen in de albert heijn op dat moment terwijl je niet eens weet of er 5 mooie bij zijn.

Bij het laatste 5 topfilms artikel : https://www.filmtotaal.nl/nieuws/70626 zaten 3 dikke onvoldoendes bij(cijfer van FT zelf samengesteld uit imdb, moviemeter etc)

Het zal met reclame en promotie te maken hebben. Een verplicht wekelijks artikel. Je kunt je wel afvragen of je niet zit te liegen tegen je onwetende bezoekers. Karel zegt tegen zijn vriendin Bertie ‘hee deze kijken want zag net op FT dat het een topfilm is’. Bertie heeft een kutavond.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Karel zegt tegen zijn vriendin Bertie ‘hee deze kijken want zag net op FT dat het een topfilm is’. Bertie heeft een kutavond."
Nou als ik Karel was geweest, dan had ik Bertie wel andere films aangeraden zodat hij iig kut kon zien op een avond. Helaas voor Bertie ben ik geen Karel.

Orko

Avatar

Lost City wel persoonlijk toppertje. Charlie Hunham ook wel fijne acteur, ook in nieuwe van Guy Ritchie meer dan oké. Al had Colin Farrell wel beste rol.

Blut

Avatar

Lost City of Z is een aanrader, gebaseerd op ware feiten en het gelijknamige boek dat hierover geschreven is. Verdienstelijke vertolking van Hunnam terwijl Robert Pattinson in een bijrol de show steelt. Wel had ik liever Benedict Cumberbatch die eerst gecast was in de hoofdrol gezien. Hij ging toen vader worden en wilde niet een lange tijd in de jungle verblijven met alle gevaren eraan verbonden.

noah81

Avatar

Lost city of z vandaag bekeken en is zeker de moeite waard, goede film.

Fluffer

Avatar

The lost city of Z lijkt me de enige topfilm.

NieuwsFilm

meest populair