Eerste setfoto's 'Jurassic World: Dominion' teasen een ware hel

Regisseur Colin Trevorrow maakt zijn belofte om fans op de hoogte te houden waar.

Colin Trevorrow, de regisseur van Jurassic World: Dominion, maakt zijn belofte om fans van de dinofranchise op de hoogte te houden over de voortgang van de productie waar. Via Instagram heeft hij namelijk inmiddels twee kiekjes gedeeld van achter de schermen.

In Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) wisten een boel dinosaurussen te ontsnappen. Het einde van de film voorspelde dan ook niet veel goeds, want de gevaarlijke en hongerige monsters doken op allerlei plaatsen in de wereld op. Het vervolg zal dan ook vooral draaien om het vangen en stoppen van de loslopende dino's.

Bijzondere locaties
Colin Trevorrow is eerder deze week met de opnames van Dominion begonnen. Daarvoor reist hij samen met zijn cast en crew af naar allerlei bijzondere en mooie plekken, zo tonen de onderstaande foto's die hij heeft gedeeld op Instagram. Bij een van de kiekjes spreekt hij over een 'open range'... Waarschijnlijk verandert hij deze schitterende locaties voor de film dus in een ware hel...



In het kort
Dominion is het derde en laatste deel van de Jurassic World-films, en zesde deel van de Jurassic Park-franchise. In de dinoblockbuster keren onder meer Chris Pratt (Owen Grady), Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), Laura Dern (Ellie Sattler), Sam Neill (Alan Grant), Jeff Goldblum (Ian Malcom), Jake Johnson (Lowery Cruthers), Omar Sy (Barry Sembane), Justice Smith (Franklin Webb) en Daniella Pineda (Zia Rodriguez) terug.

Jurassic World: Dominion domineert vanaf de zomer van volgend jaar de wereldwijde bioscoopzalen!

NieuwsFilm

meest populair