Algemeen

Eerste setfoto's 'Jurassic World: Dominion' teasen een ware hel

Regisseur Colin Trevorrow maakt zijn belofte om fans op de hoogte te houden waar.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Colin Trevorrow, de regisseur van Jurassic World: Dominion, maakt zijn belofte om fans van de dinofranchise op de hoogte te houden over de voortgang van de productie waar. Via Instagram heeft hij namelijk inmiddels twee kiekjes gedeeld van achter de schermen.

In Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) wisten een boel dinosaurussen te ontsnappen. Het einde van de film voorspelde dan ook niet veel goeds, want de gevaarlijke en hongerige monsters doken op allerlei plaatsen in de wereld op. Het vervolg zal dan ook vooral draaien om het vangen en stoppen van de loslopende dino's.

Bijzondere locaties
Colin Trevorrow is eerder deze week met de opnames van Dominion begonnen. Daarvoor reist hij samen met zijn cast en crew af naar allerlei bijzondere en mooie plekken, zo tonen de onderstaande foto's die hij heeft gedeeld op Instagram. Bij een van de kiekjes spreekt hij over een 'open range'... Waarschijnlijk verandert hij deze schitterende locaties voor de film dus in een ware hel...In het kort
Dominion is het derde en laatste deel van de Jurassic World-films, en zesde deel van de Jurassic Park-franchise. In de dinoblockbuster keren onder meer Chris Pratt (Owen Grady), Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), Laura Dern (Ellie Sattler), Sam Neill (Alan Grant), Jeff Goldblum (Ian Malcom), Jake Johnson (Lowery Cruthers), Omar Sy (Barry Sembane), Justice Smith (Franklin Webb) en Daniella Pineda (Zia Rodriguez) terug.

Jurassic World: Dominion domineert vanaf de zomer van volgend jaar de wereldwijde bioscoopzalen!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

En dit is vooralsnog de film waar ik het meest naar uit kijk in 2021.

Bintzak

Avatar

Zal een onzin film eerste klas worden, Hans get ze flammenwerfer.

Darthmar

Avatar

Ben bang dat deel 3 de doodsteek wordt voor de franchise.

Effie

Avatar

Nee dat was deel 2 al. Het filmdieptepunt van het afgelopen decennium. Het is niet mogelijk om een nóg slechtere film te maken. Dat kán gewoon niet!!! The Goldfinch kwam in de buurt, maar nee, als het mogelijk zou zijn om het stukje hersens waarin de herinneringen aan die film zijn opgeslagen chrirurgisch te verwijderen uit mijn hoofd, dan zou ik dat meteen laten doen!!! Wat een afzichtelijke bagger! Een schande!

Master Of Films

Avatar

Coola "En dit is vooralsnog de film waar ik het meest naar uit kijk in 2021."
Dan kan ik niet wachten op je 800 woorden review hier op Filmtotaal.

ThysRomani

Avatar

@Effie: Ik vind het emotioneel en prachtig verwoord, aangezien ook ik jouw haat 1-op-1 deel voor wat betreft deel 2, maar verdorie: laten we deel 1 niet vergeten. Ook dit was, zoals Malcolm het zo toepasselijk zei: rape of the natural world en iets van enkel bestempeld kan worden als "het startschot" van de Jurassic World Tragedy/Trilogie.

Ik kan me zo voorstellen dat je, net als ik, Jurassic Park (1993) in je persoonlijke top 10 hebt staan (bij mij staat de film na lang wikken en wegen maar liefst op nummer 1). Des te meer pijn doet de JW franchise.

Het allerergste is...uit respect voor Sam Neill, Laura Dern en ol' Jeff, ga ik naar de bioscoop. Ik kan er maar beter eerlijk in zijn en er maar voor uitkomen: ik heb reeds de 2 delen in de bios gezien. Something I presently regret.

Civilian Supreme

Avatar

Dinoriders go!!!
Deze keer Dino's met wapens.
Hierna krijgen we een Jurassic Universe trilogy.

Monojaxx

Avatar

"Ja...staat ie al aan?"

VFX expert

Avatar

Weinig te zien van die 'ware hel' waar de kop over sprak.

NieuwsFilm

meest populair