3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Midsommar (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgre, e.a.
De relatie van Dani en Christian zit in de slop. De twee reizen op uitnodiging van een medestudent af naar een Zweeds dorpje om daar deel te nemen aan het Midzomerfeest. Achter de vriendelijke, maar zweverige commune gaat echter een duister geheim schuil. Al snel is er geen weg meer terug.

The Irishman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, e.a.
Vrachtwagenchauffeur Frank Sheeran komt per toeval in contact met maffiabaas Russell Bufalino, voor wie hij al snel allerlei misdaden uit gaat voeren. Later gaat Sheeran ook aan de slag voor de corrupte vakbondsleider Jimmy Hoffa. Sheeran weet zich snel op te werken binnen het criminele wereldje, maar komt daardoor ook voor steeds lastigere keuzes te staan.

Er ist wieder da (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Wnendt | Cast: Oliver Masucci, Fabian Busch, Christoph Maria Herbst, e.a.
Zeventig jaar na zijn vermeende dood ontwaakt Adolf Hitler op de plek van zijn voormalige bunker. Gedesoriënteerd trekt hij door de straten van Berlijn. Wanneer Hitler wordt ontdekt door de recent ontslagen journalist Fabian Sawatzki, die hem begint te volgen, groeit hij razendsnel uit tot mediafenomeen. Eén probleem: niemand gelooft hem.

NieuwsFilm

meest populair