Algemeen

Hugh Jackman blikt terug op zijn Wolverine van 'X-Men' tot 'Logan'

Als er iemand Wolverine is, dan is het Hugh Jackman.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Inclusief de snelle cameo's in X-Men: First Class en Deadpool 2 en kortere rol in X-Men: Apocalypse was Hugh Jackman maar liefst in tien X-Men films te zien. Hij speelde de rol van Logan / Wolverine van X-Men uit 2000 tot en met Logan uit 2017.

Ondanks dat zijn aandeel in X2 uit 2003 en X-Men: Days of Future Past uit 2014 sterk was, sloot hij vooral erg indrukwekkend af met Logan van James Mangold. Het was de eerste R-rated film met de explosieve mutant en één van de succesvolste uit de reeks.
Drie jaar geleden
Jackman blikte via Twitter terug op het personage dat hij dus zo'n 17 jaar invulde. Jackman schreef: "3 jaar geleden, op deze dag, verscheen LOGAN. Bedankt voor de vele (en ik bedoel echt VELE) jaren zweten, gestoomde kip en de rol van mijn leven!" Ook plaatste hij een nog nooit verschenen foto bij zijn tweet.18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wytse

Avatar

"Bedankt voor de vele (en ik bedoel echt VELE) jaar zoete, gestoomde kip en de rol van mijn leven!"
Ik vermoed dat hij zoete kip vast lekker had gevonden maar ik denk dat ze hier zweet bedoelen.

baron nostalgia

Avatar

Ik ga hem echt missen buiten tom hardy of Henry cavill kan niemand hem vervangen

GreenHornet

Avatar

hij is de enige Real Wolverine

Q Jones18

Avatar

Hij moet zich niet aanstellen er er gewoon nog een paar maken

Zembo

Avatar

@Wytse

Ik denk dat hij meer duidt op het feit dat hij flink moest bulken voor de rol van Wolvie. Kip voorziet de lichaam enorm veel aan proteins.

Wytse

Avatar

@Zembo dat denk ik ook. Alleen zo stond het niet genoteerd vanochtend in dit artikel.

Artificialis

Avatar

Oh kijk, volgens mij begint hij de rol al een beetje te missen. Het is vast nog niet te laat om bij het MCU aan te sluiten. Het multiverse maakt alles mogelijk. Hugh Jackman is met 51 jaar nog op prima leeftijd voor de rol.

Frietgezicht

Avatar

^ Maar als je het multiverse erbij betrekt is die toch ook dood? We zagen hem sterven.

Jackman is een fan, die had echt geen rol in Endgame afgewezen met al die helden. Maar hij kreeg natuurlijk weer een rol in Dark Phoenix aangeboden en begrijp wel dat die er klaar mee was.

Artificialis

Avatar

^ Logan speelt zich af in 2029. Dus mocht het MCU überhaupt nog met de continuïteit van de X-Men franchise rekening willen houden, dan kunnen ze de hele cast die aan het eind van Days of Future Past nog in leven is tot die tijd gebruiken.

En anders halen ze Wolverine lekker uit een andere tijdlijn, waarin hij niet is overleden. Of uit een ander moment in het verleden. Tijdreizen en meerdere tijdlijnen maken alles mogelijk natuurlijk.

Sunspot

Avatar

@Wytse

Dat over die kip, hij was dat altijd zo zat wanneer hij aan het bulken was. Werd met de jaren ook lastiger voor hem, ouder.

Frietgezicht

Avatar

@ Arti, ja ok zo maar goed, gebeurd niet want met de volgende Wolvie zullen ze maybe ook nog wel 15 jaar mee vooruit willen.

@ Sunspot, zullen de vegetariërs blij mee zijn. Iemand die tegen zijn zin in continu kip zit weg te werken.

Sunspot

Avatar

Geeft ook wel aan hoe belangrijk kip/vlees/vis is, als vegetarier ga je nooit zo kunnen bulken

Sunspot

Avatar

^

Ja, zal best kunnen, maar hoe extreem moet je dan wel niet bezig zijn.

Vegetariers en veganisten moeten zelfs wanneer je niet sport, dik letten op alles, of ze wel voldoende bouwstoffen binnen krijgen.

Heb niks tegen vegetariers, maar vind veganisten wel extreem, slaat nergens meer op, alles wat dierlijk bevat, wordt uitgesloten, maar goed, als ze het zichzelf zo moeilijk willen maken Smiley face

Mackey79

Avatar

@Sunspot Het is maar wat je extreem noemt. Ben zelf geen veganist maar vind de gedachte zeker niet verkeerd. Al eens gezien hoe die dieren behandeld worden? Toch raar dat dat nooit als extreem wordt bestempeld.

En of je nu vegetariër, veganist of vleeseter bent, je moet altijd er op letten dat je voldoende bouwstoffen binnen krijgt. Of gaan we nu echt beweren dat elke vleeseter een gezond en gebalanceerd dieet heeft simpelweg omdat hij vlees eet?

centr1no

Avatar

Mackey79 "En of je nu vegetariër, veganist of vleeseter bent, je moet altijd er op letten dat je voldoende bouwstoffen binnen krijgt. Of gaan we nu echt beweren dat elke vleeseter een gezond en gebalanceerd dieet heeft simpelweg omdat hij vlees eet?"
Als je gevarieerd eet is er geen reden om erg te letten op welke stoffen je binnen krijgt. En nee, natuurlijk is iemand die vlees eet niet per definitie iemand die ook gevarieerd eet. Maar geheelonthouders als veganisten eten per definitie dus niet gevarieerd.

Sunspot

Avatar

@Mackey79

tuurlijk, zou liever ook zien dat er geen dieren meer worden geslacht, maar de vegetarische alternatieven zijn gewoon nog niet goed genoeg.

Qua smaak komt het aardig in de buurt laatste jaren, maar dat bedoel ik niet, bedoel meer wat het levert voor je lichaam

NieuwsFilm

meest populair