Christina Aguilera's 'Mulan' muzieknummer hier te beluisteren

Christina Aguilera's 'Mulan' muzieknummer hier te beluisteren

Disney geeft het nummer alvast vrij.

Niet iedereen is tevreden met het nieuws dat over Mulan naar buiten komt. De volgende live-action film van Disney kreeg namelijk de laatste tijd de nodige kritiek te verduren, omdat belangrijke personages van de animatiefilm zoals het vriendelijke side-kick draakje Mushu en kapitein Li Shang niet meer in de remake te zien zullen zijn. Inmiddels heeft Disney ook hét nummer van de film vrijgegeven, weet dit nummer jullie te overtuigen?

Het nummer, geschreven en gezongen door Christina Aguilera, heet Loyal Brave True, en is hieronder te beluisteren. De animatiefilm was, net zoals vele Disney's uit die tijd, zo goed als een musical. Nummers zoals 'I'll Make a Man Out of You' en 'A Girl Worth Fighting For' maakten van Mulan een dikke hit, dus niet zo gek dat de muziek in de nieuwe live-action film ook een belangrijke rol zal hebben.



Deze maand nog
China mag hun bioscoopdeuren dan misschien stijf dicht houden, het oprukkende Coronavirus heeft voorlopig geen invloed op de rest van de wereld. Het lijkt er dan ook op dat we eind maart nog steeds gewoon naar de live-action remake van Disney's Mulan kunnen gaan.

NieuwsFilm

meest populair