James Gunn wil nog steeds spin-off rond 'Guardians Of The Galaxy'-personages

James Gunn wil nog steeds spin-off rond 'Guardians Of The Galaxy'-personages

Maar wordt het een serie op Disney+ of een film?

Menig fan houdt van de Guardians Of The Galaxy en vooral Rocket en Groot genieten grote populariteit. Maar in Volume 2 (2017) viel ook het komische samenspel tussen Drax en nieuwkomer Mantis op. Zijn botheid en haar kinderlijke onschuld zorgden voor wat extra gelach.

Dit is regisseur James Gunn eveneens niet onopgemerkt gebleven, vandaar dat hij lang rondliep met plannen voor een spin-off over de reus van Dave Bautista en de heldin van Pom Klementieff. In een interview met COLLIDER, werd Bautista naar de status en zijn mening gevraagd:

"James had er ooit een goed idee voor (zie FT-artikel uit 2017). Ik zou ervoor zijn, omdat ik er veel plezier in heb, ondanks het intensieve make-up proces. Alleen past het niet in het schema van MARVEL, die hebben hun verhaallijnen voor de komende jaren toch al klaarliggen".

Als Gunn doorzet, liggen er een paar kleine opties open. Phase 4 is dichtgetimmerd, maar Phase 5 nog niet... En anders is er natuurlijk altijd de mogelijkheid voor een serie op DISNEY+. Zijn jullie geïnteresseerd?

NieuwsFilm

meest populair