Waarom Ben Affleck echt stopte met 'The Batman'

Waarom Ben Affleck echt stopte met 'The Batman'

Het had ook te maken met de problemen bij Justice League.

Kortgeleden vertelde Ben Affleck al eens dat hij stopte met Batman omdat hij op dat moment een alcoholprobleem had en dat opgelost moest worden. Nu vertelt hij dat er nog meer aan de hand was; hij voelde zich opgebrand na de vele problemen die Justice League teisterden.

Affleck sprak met GQ en vertelde over de mijlpalen in zijn carrière. Maar hij sprak ook over de dingen die bepaald niet zo goed gingen. Affleck vertelde dat hij erg fijn samenwerkte met Zack Snyder aan Batman v Superman: Dawn of Justice, maar dat dit minder goed ging bij Justice League. Snyder werd uiteindelijk van die film afgehaald en vervangen door Joss Whedon.

Enthousiasme en passie kwijt
Affleck vertelde GQ dat hij stopte met de rol omdat hij zijn enthousiasme kwijtraakte. "Ik had er wel genoeg van gehad. Ze vroegen of ik een solofilm voor Batman wilde regisseren en erin wilde spelen. Maar op dat moment merkte ik dat ik mijn passie en enthousiasme voor de rol kwijt was. En ik vond dat dit gemaakt zou moeten worden door iemand voor wie dit een droom zou zijn die uitkomt. Het was voor mij toen duidelijk dat het tijd was om verder te gaan."

NieuwsFilm

meest populair