We krijgen een Alpha Groot in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

We krijgen een Alpha Groot in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Vin Diesel weet het zeker.

Misschien wel het geliefdste personage uit de Guardians of the Galaxy-films is Groot, de 'Flora colossus' oftewel de buitenaardse mensvormige boom. De stem van Groot wordt ingesproken door Vin Diesel en dat is geen aanzienlijke rol, aangezien Groot niet veel meer zegt dan "I am Groot".

Na de eerste Groot in Guardians of the Galaxy uit 2014 en Baby Groot in Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) zagen we in de recente Avengers-tweeluik Teen Groot. Diesel sprak met ComicBook.com en liet weten wat we van de volgende Groot-versie kunnen verwachten.

Alpha Groot
"Ik zeg maar twee woorden over dat personage en het is 'Alpha Groot'," aldus Diesel die hiermee lijkt aan te geven dat alle remmen los gaan en dat we een grootse Groot kunnen verwachten in Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Die film moest eigenlijk in 2020 verschijnen, maar lijkt nu niet eerder te debuteren dan 2022 of anders 2023. James Gunn staat weer aan het roer. Diesel zien we trouwens binnenkort als een ander stripfiguur, namelijk als het titelpersonage in Bloodshot.



NieuwsFilm

meest populair