Algemeen

Officieel: Guardians of the Galaxy hebben rol in 'Thor: Love and Thunder'!

Vin Diesel praat zijn mond voorbij.

door Jeffrey Kouters om 13:12 in Algemeen
In de laatste minuten van Avengers: Endgame sluit Thor zich aan bij de Guardians of the Galaxy (of andersom). Het was oorspronkelijk de bedoeling dat de dondergod in de derde film van de intergalactische klootzakken te zien zou zijn, maar door een hoop gedoe (rondom James Gunn) komt Thor: Love and Thunder nu eerder uit. Gelukkig heeft Marvel een oplossing: de Guardians zullen namelijk gewoon in de vierde Thor-film verschijnen.


Hoewel Marvel nog niets officieel naar buiten heeft gebracht over het aandeel van de Guardians of the Galaxy in Thor: Love and Thunder, praatte Vin Diesel (stemacteur van Groot - in alle vormen) eerder deze week zijn mond voorbij toen hem werd gevraagd naar de toekomst van zijn pratende boom in het Marvel-universum.

Schuiven op de tekentafel
Diesel kan naar eigen zeggen 'niet wachten' om te zien wat Gunn met het derde deel gaat doen. De opnames van Vol. 3 beginnen veel later dan gepland, maar gelukkig zit Diesel nu niet thuis zonder Marvel-werk. "De regisseur [Taika Waititi, red.] heeft me verteld dat de nieuwe Thor-film een aantal van de Guardians of the Galaxy zal bevatten", onthult hij namelijk.

Diesel verklapt ook dat het in ieder geval zijn personage Groot betreft. "Dat gaat erg interessant worden, maar niemand weet dat nog. Oké, misschien had ik m'n mond moeten houden", besluit de acteur maar.

Thor: Love and Thunder moet vanaf november 2021 in de bioscopen te zien zijn!

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hylian_Knight

Avatar

Dat is dan wel weer een leuk nieuwtje Smiley face.

Chris23

Avatar

De intergalactische klootzakken?

NieuwsFilm

meest populair