Nieuwe Spider-Man spin-off in onverwachte handen!

Nieuwe Spider-Man spin-off in onverwachte handen!

Deze scriptschrijver zou je niet verwachten bij een nieuwe Spider-Man film.

Met de films Morbius, Venom 2 en Spider-Man 3 onderweg heeft het Spider-Man subuniversum in het Marvel Cinematic Universe komende jaren veel te bieden. Nu is onthuld dat een oude bekende terugkeert om een nieuwe spin-off te schrijven.

Volgens TheWrap heeft Sony Pictures niemand minder dan Roberto Orci aangetrokken om een verhaal te bedenken voor een nog onbekende Spider-Man spin-off. De film zou zich volgens TheWrap afspelen in dezelfde wereld als Morbius en Venom 2.

Roberto Orci?
Orci is bekend van zijn script voor het uiterst zwak ontvangen The Amazing Spider-Man 2 uit 2014. Deze film was de aanleiding voor Disney en Sony om een samenwerking rond de Marvel-held aan te gaan. Orci is ook bekend van zijn werk aan films als Transformers en Star Trek.

Op dit moment zijn er meerdere projecten in ontwikkeling, waaronder solofilms rond personages als Nightwatch, Kraven the Hunter, Black Cat, Madame Web en Silk. Maar er zijn waarschijnlijk nog meer opties, zoals een Sinister Six-film. Voor 8 oktober 2021 staat een nog onbekend deel in Sony's Marvel Universe gepland.



NieuwsFilm

meest populair