Goed nieuws voor 'Cats', 'Rambo', 'Godzilla', 'Hellboy' en 'X-Men'

Goed nieuws voor 'Cats', 'Rambo', 'Godzilla', 'Hellboy' en 'X-Men'

Dankzij het coronavirus gaat de uitreiking van de Razzies namelijk niet door.

In navolging van de Oscaruitreiking zou dit weekend het "gala" van de 40e Golden Raspberry awards plaatsvinden in Los Angeles. De mede-oprichter heeft nu echter bevestigd dat alles tot nader bericht uitgesteld dan wel geannuleerd wordt. Helaas of hoera?

In eerste instantie ging het evenement, ondanks de maatschappelijke maatregelen tegen het nog volop om zich heen grijpende coronavirus, gewoon door. Maar nadat de burgemeester van LA alle stadslocaties sloot waar meer dan 50 mensen in konden (waaronder het Barnsdall Theatre waar het gala gepland stond), moest men zich toch overgeven.

Genomineerden
Dit nieuws zal ongetwijfeld voor een kleine opluchting zorgen bij de cast- en crewleden van voornamelijk Cats, Hellboy, A Madea Family Funeral, Rambo: Last Blood, Godzilla: King Of The Monsters en X-Men: Dark Phoenix, welke de twijfelachtige eer hadden om tot 'worst picture', 'worst director', 'worst (supporting) actor/actress' of 'worst remake/sequel' te worden uitgeroepen. Het lot lijkt ze dus (voorlopig) te sparen.

De Golden Raspberry (voor slechtste prestatie op het gebied van film) is nou niet bepaald een 'compliment' en wel het laatste dat je wilt winnen, hoewel mensen als Halle Berry, Sandra Bullock en Paul Verhoeven in het verleden al eens ballen toonden door hun prijs persoonlijk op te halen.

NieuwsFilm

meest populair