James Gunn reageert op geruchten regisseren 'Star Wars'-film

James Gunn reageert op geruchten regisseren 'Star Wars'-film

Een fan vroeg hem ernaar.

Regisseur James Gunn heeft al de nodige films gemaakt, maar hij werd pas echt wereldberoemd na zijn Marvel-film Guardians of the Galaxy. Deze werd erg sterk onthaald en drie jaar later maakte hij ook het vervolg hierop. Voor deel 3 werd hij echter ontslagen door Disney, maar uiteindelijk keert hij toch terug. In de tussentijd heeft hij echter niet stilgezeten. Zo maakte hij ook nog de nieuwe DC-film The Suicide Squad. Na al deze blockbusters vragen sommige mensen zich af of hij nu zin heeft in een andere franchise, maar daar denkt de regisseur niet aan.

Ook James Gunn heeft zich afgesloten van de buitenwereld i.v.m. het coronavirus, maar hij blijft wel nog in contact met zijn fans via sociale media. Recentelijk hadden mensen de mogelijkheid hem vragen te sturen, waarop de regisseur vervolgens antwoordde. Er zat een vraag tussen die wel heel erg opviel, namelijk of hij interesse zou hebben in het maken van een Star Wars-film of een andere bekende franchise. Zijn antwoord was duidelijk: ''Nee, dat interesseert me niet echt als regisseur. Ik kan geen enkele franchise bedenken waar ik graag aan zou willen meewerken, buiten die waar ik nu mee bezig ben''.

Lastig
Behalve het feit dat Gunn zich dus liever lijkt te focussen op andere projecten, zou het ook goed kunnen dat hij niet in zee wil gaan met Disney voor een Star Wars-film. Ondanks het feit dat het Huis van de Muis enorm veel heeft verdiend aan Lucasfilm sinds de overname in 2012, is er ook de nodige kritiek geweest. Zo hebben de recente Star Wars-films bijna allemaal veel problemen gekend, met filmmakers die opstapten, peperdure reshoots, of zelfs regisseurs die tijdens de opnames ontslagen werden. De nodige regisseurs zijn zich er dan ook van bewust dat het niet altijd even makkelijk is om een Star Wars-film te maken.

NieuwsFilm

meest populair