Oprah Winfrey ontkent geruchten over FBI-inval bij haar thuis i.v.m. sekshandel

Oprah Winfrey ontkent geruchten over FBI-inval bij haar thuis i.v.m. sekshandel

''Niets is minder waar''.

Oprah Winfrey is natuurlijk voornamelijk bekend als televisiepresentatrice, maar ze heeft ook al in heel wat films gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan The Butler, Selma en de tamelijk recente A Wrinkle in Time. Een tweet over de bekendheid zorgde voor zoveel ophef dat ze zelf besloot te reageren.

Zo zou, volgens een onbekend account, de FBI een inval gedaan hebben bij de legendarische televisiepresentatrice, omdat ze betrokken zou zijn bij sekshandel en zou samenwerken met Harvey Weinstein. Het gerucht ging als een lopend vuurtje rond, totdat Oprah zelf van zich liet horen.

Absoluut niet waar
De 66-jarige presentatrice reageerde verontwaardigd op het valse nieuws dat de FBI in haar woonst in Florida zou zijn binnengevallen. ''Ik krijg net een telefoontje dat mijn naam rondgaat op Twitter, dat iemand me belachelijk maakt met iets wat niet waar is. Er is geen inval geweest en ik ben niet opgepakt'' klinkt het. Oprah laat ook weten dat zij zich net als de rest van de wereld even isoleert. ''Blijf veilig, iedereen''. Bekijk haar tweet hieronder.



NieuwsFilm

meest populair