'X-Men: Dark Phoenix' afgekraakt door regisseur 'The New Mutants'

'X-Men: Dark Phoenix' afgekraakt door regisseur 'The New Mutants'

Weinig goede woorden voor de laatste X-Men film.

Eigenlijk moest The New Mutants in april 2018 in de bioscoop verschijnen en X-Men: Dark Phoenix in november 2018. Dit gebeurde niet en terwijl de X-Men uiteindelijk wel in juni 2019 verscheen, wachten we nog steeds op de New Mutants-film.

Regisseur Josh Boone (The Fault in Our Stars) wacht nu al ruim twee jaar op het moment dat zijn film verschijnt. In gesprek met Empire liet hij toch even weten wat hij van de zevende X-Men sagafilm vindt, die hij ziet als "een van de slechtst beoordeelde films van vorig jaar."


"Kijk, je kunt het alleen maar beter doen na Dark Phoenix. Daarmee zeg ik niets slechts over de mensen die betrokken waren, maar het was wat het was."

Goed ontvangst van New Mutants
De regisseur geeft ook aan dat hij erg tevreden is over zijn film. "Eerlijk gezegd, ik voel me minder gestrest dan vóór de eerst geplande releasedatum. We hebben de film nu zo vaak getest en het publiek was er dol op," aldus Boone.

Wanneer The New Mutants verschijnt, is nog niet bekend. De kans is groot dat het dit najaar wordt, of misschien dan toch via Premium Video on Demand?

NieuwsFilm

meest populair