'Jumanji 4' gaat er zeker komen, maar niet binnen twee jaar

De korte tijd tussen 'Welcome To The Jungle' (2017) en 'The Next Level' (2019) gaat zich niet herhalen.

Met de sequels Welcome To The Jungle en The Next Level (samen goed voor bijna 1,8 miljard dollar wereldwijd) wist regisseur Jake Kasdan een zeer succesvol vervolg te geven aan Jumanji (1995).

Het einde van 'The Next Level' liet de deur wagenwijd open staan voor nóg een avontuur. Tegenover JOBLO reageerde Kasdan op de vraag of de plannen voor dat derde deel al concreet zijn en of hij weer aan boord is:

"We hebben de eerste twee snel achter elkaar gemaakt en het was leuk om iets ongelooflijks te ervaren wat fysiek veel meer inspanning eiste. De gesprekken over een derde idee zijn geweest en ik voelde mij er goed bij.

Ik houd van de groep mensen en van dit hele concept, maar een pauze is ook fijn. Ik wil niet overhaasten, maar gewoon nu wat maken waarbij mensen enkel een dialoog voeren, daar ben ik ook dol op. Dus geduld".

Even wat simpels
Het nieuwe nog onbekende project van Kasdan wordt naar verluid weer een film op low-budget schaal zoals eerder de wat kleinere (qua kosten dan) Cameron Diaz komedies Bad Teacher (2011) en Sex Tape (2014).

NieuwsFilm

meest populair